reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka.kk: juz zaakceptowałam :) bo wiesz ja to z moim wzrokiem sokoła to nie zauważyłam że jakaś wiadomość mi przyszła :-D:-D:-D i se mysle może nie chcą żebym z nimi pisała :-D:-D:-D no wiem taki głupol ze mnie

agus_kula: nie namieszałaś - ja wiem o co Ci chodzi no nieźle to sobie nawet wykombinowałaś, ja już wiem że będziemy mieli to łużeczko turystyczne co dziś na bloga wkleiłam , tylko inny kolor, ona ma płozy do bujania :) więc prawie jak kołyska ale płozy można nie uzywac jako ktos niechce to jest to arti delux plus

reklama
INKE- witam Cie,no fakt malo do nas piszesz,ale najwazniejsze,ze w ogole zagladasz do nas-a Ty od kiedy zaczynasz starania bo wybacz juz nie pamietam:-(;-)ukochaj corcie

MARYLA- Ty zdolna bestio dalas rade,super:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Niby od pazdziernika, ja cesarke mialam a chcialabym teraz rodzic naturalnie, wiec 1,5roku dobrze jest poczekac (tak twierdzi moj lekarz)
Ale mysle ze od wakacji bedziemy sie starac...

O mnie chyba agnieszka zapomniała, bo nie mam żadnej wiadomości i nie dołącze do was do zamkniętego. Buuuuuuuu.

Ja znam taką jedną agentkę co ma trójkę dzieci: 3 lata, 1,5 roku i kilkudniową - wszystkie przyszły na świat przez cesarkę. Ona nie słucha lekarzy i to podobno nie koniec...

no to żeczywiście agentka
zapmarta: napewno agnieszka o Tobie nie zapomniała może jeszcze wysłać nie zdażyła albo Ty tak jak ja nie zauwazyłaś tego zaproszenia nie widać w skrzynce tylko u gury po prawej stronie pod twoim nikiem jest prywatne wiadomości i to tam trzeba szukać tego zaproszenia , zresztą ja Ciebie do znajomych zaprosiłam wczesniej i to tez tam powinno być bo chyba jeszcze nie zaakceptowałas tego odemnie, sprawdź prosze

bu ale dziś mało ludzi masakra a ja musze do 10 zapłacić dużą fakture:wściekła/y::no: jak ja to uzbieram :wściekła/y::no::no::szok: żeby choc do 15 było to bym dała rade a tak to masakra:wściekła/y::wściekła/y:bojesie:wściekła/y::szok::szok:

Niby od pazdziernika, ja cesarke mialam a chcialabym teraz rodzic naturalnie, wiec 1,5roku dobrze jest poczekac (tak twierdzi moj lekarz)
Ale mysle ze od wakacji bedziemy sie starac...
to fajnie jak od wakacji to tak prawie jak ja bo ja od czerwca,ale zobaczymy jak wyjdzie. dobrze,ze nastawiasz sie na porod naturalny:tak: najcudowniejsza chwila jak klada Ci maluszka na piersi a On patrzy tymi dozymi "doroslymi"oczkami i teraz wiesz,ze tak wlasnie wyglada szczescie:tak::-)

bu ale dziś mało ludzi masakra a ja musze do 10 zapłacić dużą fakture:wściekła/y::no: jak ja to uzbieram :wściekła/y::no::no::szok: żeby choc do 15 było to bym dała rade a tak to masakra:wściekła/y::wściekła/y:bojesie:wściekła/y::szok::szok:
Maryla ruszy sie-ludziska zaraz wyplaty maja a babcie ranty to przyjda:tak:

oby bo to tak głupio że f-re wystawili mi 27 a towar miał być 28 a był dopiero 1, ja miałam krucej towar żeby go sprzedać a terminu mi o te kilka dni które by mnie ratowały nie wydłużyli mi - a mieli chamy swinie jedne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziękuje za zaproszenie :D tylko nie przyjmujmy kogo popadnie, tylko osoby które jakiś czas w miarę regularnie piszą, bo jak mamy pisać nr tel itp to wiecie ;)

Maryla - to czas może w wzajemnie motywować się odchudzania? ja próbuje nie jeść słodkiego, proszę mojego żeby nie kusił itp ale dupa - zawsze jak idziemy do sklepu to wymiękam :(

mama05 - ojjj to widzę, że u Ciebie zamiast sie polepszać to troszkę gorzej :( zdrówiej kochana nam szybciutko :( a dzieciaczki i mężu jak? nie zaraziły się? znaczy Dominik to wiem, że chory ale jak Zuzia i mąż?

agnes_kula - hehe ale fajny zbieg okoliczności :D trzy ciężaróweczki w rodzinie :) i trzech wnuków - no no fajnie :D

Inke - ja też muszę zacząć brzuszki robić, ale tak ciężko się zmotywować, że szok! :p
a ośrodka niestety nie znam :(

zapmarta - co za laska :/ heh a potem ciekawe do kogo będzie miała pretensje jak coś sie stanie :/

maryla86 - dokładnie jak mama nasza mówi - przyjdą niedługo klienci - nie martw się :) no i rozgłaszaj gdzie możesz bloga swojego :)

lovely: no dobra motywójmy sie ale na cwiczenia to ja sie nie pisze bo raczej dłuzej jak tydzień to nie poćwicze :):):-D wiem wiem powinnam poród wtedy lżejszy ale takaaaaaa jestem leniwaaaaaaa że szok jesli o te sprawy chodzi, no ćwiczyć to ja jedynie z męzem moge ale to za dużo nie da :)
no ja już bułki zjadłam to już mnie korcić nie będą :-D:-D mi najbardziej szkodzi jedzenie puxnym wieczorem tak po 20 czasem po 22 - to jest najgorsze no i te pizze i zapiekanki, ale próbujmy co nam innego pozostało biednym żuczkom:confused::-D

reklama
halo kobietki dzieki za zaproszenie :) ale napiszcie mi jak moge tam wejsc na ten watek ja jakas ulomna lekko:)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry