reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewuszki uwaga... tam-tata-taaaaam :

a powiedzcie jak najlepiej sie seksowac:pP tzn jak czesto bo ja tak myslalam ze co 3 dni :D przy moim super cyklu to na pomiary nie ma co liczyc jak wedlug testow owulacyjnych mam caly czas dni plodne haha

mowi sie ze niby nie mozna za czesto zeby tatus na jakosci nie stracil, a my starajac sie o malego 6 razy w tygodniu, czasem 2 razy dziennie hihihihhi:zawstydzona/y:
i dzidzius piekny, madry i rusek 3kg420 :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mowi sie ze niby nie mozna za czesto zeby tatus na jakosci nie stracil, a my starajac sie o malego 6 razy w tygodniu, czasem 2 razy dziennie hihihihhi:zawstydzona/y:
i dzidzius piekny, madry i rusek 3kg420 :)

pieeeeeeeeeekny suwaczek no wlasnie tak slyszalam ze nie mozna za czesto ale jak widac nie ma reguly :pPP a ile sie staraliscie:) moze wypowiedza nam sie mamy juz z dziecmi ile sie staraly ze swymi lubymi o potomka

pieeeeeeeeeekny suwaczek no wlasnie tak slyszalam ze nie mozna za czesto ale jak widac nie ma reguly :pPP a ile sie staraliscie:) moze wypowiedza nam sie mamy juz z dziecmi ile sie staraly ze swymi lubymi o potomka

kupilam 2 dwupaki testow, pierwsze trzy negatywne i za czwartrym razem BINGO :) zmieqscilam sie w dwoch dwupakach hehe za duzo na testy nie wydalam, choc byli tacy co mowili z e wmoim wieku powinnam od razu zaskoczyc a nie 4 m-ce

josephine - brawo :D super suwaczek :D

asiuasiu1 - ja sie staram i nie ograniczam sie że tyle i tyle razy w takiej i takiej pozycji! to ma być przyjemność dla nas a nie tylko obowiązek! nie chce by mój ukochany czuł sie tylko jak dawca spermy :p

agnieszka.kk
- co z tym zamknietym wątkiem? :)

tak tak ja wiem mi nie o to chodzi zeby sie zmuszac absolutnie chodzilo mi zeby moze nie za czesto :p

kupilam 2 dwupaki testow, pierwsze trzy negatywne i za czwartrym razem BINGO :) zmieqscilam sie w dwoch dwupakach hehe za duzo na testy nie wydalam, choc byli tacy co mowili z e wmoim wieku powinnam od razu zaskoczyc a nie 4 m-ce

dlaczego tak mowia moje kolezanki w wieku 20 lat rodzily i zadna od razu nie zaskoczyla i tak dobrze wam poszlo po 4 miesiacach :) super tez bym tak chciala

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aaaa spakowałam piżamkę, bułki i jadę do mojego:-)
jakbym nie zajrzała, to trzymajcie kciuki mocno mocno o 15:30 - pamietajcie :rolleyes::rofl::rolleyes::rofl::rolleyes::rofl:

Czesc, jestem
ale naprodukowalyscie od poludnia
lece Was poczytac

Witajcie kobietki ;)

jestem dziś padnięta po pracy i angielskim, jutro powinno być lżej ...
cieszę się, ze humory dopisują (ukłony w stronę Maryli ;) i wszystko ok ;)

za egzaminy i staranka trzymam kciuki ...

a teraz kolacyjka z owocków i łóżeczko

my od kilku miesiecy mamy Nikona D90 - rewelacja - tej firmy kupiłabym w ciemno ;)

reklama
dziewczyny doradzcie prosze!!!! po raz pierwszy nie wiem co za prezent mam sobie zazyczyc na walentynki. w tym roku wgiazka i luty : odpuscilismy sobie niespodzianki
wiec waham sie miedzy :

1) dobry pierscionek -( juz mam 1 upatrzony, ale jak go wezme to nie nie ma mowy o dodatku hehe)
2) sredni pierscionek + dobra torebka
3) dobra torebka i do kompletu portfel

chyba niepotrzebnie sobie dalam do wyboru bo tylko to mnie zmieszalo. dodam ze jestem napalona na pierscionek ten co wybralam, ale jak go wezme to
a) zero dodatku
b) bede musiala czekac 3 tyg lub miesiac az mi go zmienijesza bo w sklepach nie ma moich rozmairowek ( 48) a damskie zaczynaja sie od 50 ....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry