reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dobry!!!! jestescie? jakie plany na dzis? my wlasnie wxygrzebalismy sie z lozka, sniadanko i kawka: dzien czas zaczac
czekam na 9h30 zeby callnac do konsulatu w sprawie zmiany mojego i malego pszpaortu.
mi sie konczy w czerwcu, a jemu roczny 25. 02
no i moj musi miec nowe mezowe nazwisko :) a cicius musi miec szybko nowy, bo 14 marca lecimy do PL, w wyrobienie od 3 do 4 tyg. trwa
czekam na was :) pa

reklama
DOBRY!!!! ja jestem. jak tam telefon wykonany-da sie pozalatwiac paszporty:confused: KPI23-gratuluje zakupow,nic tak nie poprawia humoru:tak: AGNIESZKA.KK- czekamy na fotke tego co udalo Ci sie upolowac-na pewno beda piekne zdjecia:tak: ZAPMARTA- dziekuje za opinie,staram sie;-)dla siebie i dla meza. ASIUASIU1 - wstajemy,chyba ,ze w pracy jestes:confused: MARYLKOOOO- co taka cisza u Ciebie,wracaj do nas!!!:tak:

zapomnialam-bylam po 8 z Dominikiem u pediatry-zapalenie oskrzeli-siatka lekow, duzo milosci i leczymy synka:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie i ja, maoja niunka ma drzemke przedpoludniowa wiec ja popijam kawke i chyc na bb, zaraz bede szykowac wszystko do obiadku.
No i musze na allegro zajrzec musze jakies milusie dresiki kupic, by miec w czym smigac po domku na czworakach za moim dzieciem xD

mama05 :) WRÓCIŁAM :-D:-):-D:-):tak:

hejka sorka ze nie wpadłam w weekend ale byłam jakaś wykończona - chyba przez to ciśnienie w sobote poszłam na wyprzedaż -70 % do esquit - czy jak to się pisze, mają głównie bielizne ale ja sobie kupiłam dwie fajne bluzki na długi rękaw, jedną na rótki i jedną na ramiączka do tego 2 pary gatek i bluzke na długi rękaw - oni mają świetne gatukowo a każda bluzka była po 13-15 zł z 57 naprzykłada więc obkupiłam się troche i w sumie nie tak dużo wydałam bo 80zł za wszystko, a i jeszcze mam nowe postanowienie lepiej sie ubierać i kupować tylko dobre gatunkowo rzeczy i więcej o siebie dbać - bo chyba sobie ostatnio troche odpuściłam :)
potem wpadłam w wir sprzątania, wypiłam lampke wina upiekłam pizze męzulkowi i pakdłam jak kawka w niedziele spałam do południa potem na długi spacer i zrobiliśmy sobie wieczur filmowy - jakoś tak zeszło :)

a teraz jeszcze zanim nadrobiłam :-) ale już nie pamiętam co komu miałam odpisać :)

josephine: a jak tam dieta na córeczke ?? ja sobie dziś nawet ryż na mleku rano do pracy zrobiłam - mam mikrofale to podgrzeje :) i będe miała na ciepło :)

no czesc kobieto- dobrze,juz dobrze usprawiedliwienie przyjete:tak:czasem dobrze zrobic sobie przerwe od komputera a dzis nadrobimy.:-D ja mam w dzis w planie zrobic golabki wiec za godzine bede walczyc w kuchni z kapusta;-)teraz z moim chorym synkiem ogarniamy domek-On lubi we wszystkim pomagac:tak:

INKE- witam i Ciebie.:tak: milego "biegania"po necie za dresikiem przyda sie jesli bedziesz urzadzala poscigi za swoja Niunia;-)ukochaj corcie

dobrze że nie musiałam prosic męża o usprawiedliwienie :-D fajnie że masz takiego pomocnika- nawet chory sie nie poddaje i pilnuje żeby mama się nie przemęczała :)

a mi wczoraj znowu odbiło że ja chcę bliźniaki i już myślałam żeby brac tabletki - jedna z was (wstyd nie pamiętam która- proszę o wybaczenie) mówiła że brała tabletki że duże szanse po nich na bliźniaki - ale przeciez nie pójde do gina i nie powiem ty facet mam odbijke chcem bliźniaki dawaj tabsy :-D bo mnie śmiechem zbije więc powiedziałam mężowi że chcem bliźniaki i jak już przyjdzie co do czego to żeby się podwójnie starał :) a on no jak będą to dobrze przeciez nie powiem jednemu żeby wracał do dziury i wyszedł za jakiś czas - taki to z niego kawalaż :)

ja dziś z niecierpliwością czekam na dostawe mam nadzieje że szybko facet przyjedzie bo jak nie to ja go chyba kilim :) nie no tego nie zrobie bo na pewno nie będzie bliźniaków jak mnie zamkną :):-D

MARYLA- no i wrocilas :tak:te Twoje teksty sa niemozliwe-wesolo musicie miec w domku jak oboje tacy dowcipni jestescie;-) super-trzeba miec troche dystansu do zycia.:tak: ja bede 16 na wizycie u mojego cudownego gina.to sie zapytam jak to jest z tymi tabsami i dam znac:-Da Mikus dzielnie walczy z choroba i z odkurzeczem.

MARYLA- zostaw biednego pana bo jak Cie zamkna to nie bedzie blizniakow i forum straci jajcare a tego nieprzezyjemy:no::no::-Dwybacz panu spoznienie jest zima,okaz serce:-):cool2:

mama05: dzięki że zrobisz wywiad u gina :) i zycze powodzenia na badaniach, mam nadzieje ze stał sie cud i torbiel zniknoł :):)trzymam kciuki :)
no ja to chyba i tak najmniej śmieszna jestem z całej rodziny - najlepsza jest babcia - ta to ma teksty, albo żebyś słyszała jak mój kamil z moją mamą sie przekomażają o psa - bo to mamy pupilek kamil go nie cierpi a babcia chodzi i mówi że trzeba jolce (mojej mamie) dziecko zrobic bo przegina z tym psem :), a mama synek nie denerwój mnie a on mamuska bo ci ten worek na pchły wystawie na mróz a ona (moja mama) w żebra go - i tak cały dzień potrafią
babcia ostatno wyszła z pokoju i mówi tak ale mam dziś faze na śpiewanie i jaka to melodia :):):-D (bo niewiem czy wyczytałaś ale ja mieszkam w domu z rodzicami i dziadkami 6 osób razem )

no dobra tym razem mu odpuszcze ale niech sie nie przyzwyczaja:-D żartuje nie wkurzam go bo wogule przestanie przyjezdżac :)

Witam was kochaniutkie:)
mama czyli jednak z czegoś ta gorączka wynikała,zdrówka dla synka i niech szybko wraca do zdrówka:)
maryla witamy po weekendzie:)
lovely wiem wiem że fotki na blogu by się przydały no ale muszę jeszcze troszkę poczekac,mąż chce aby było bliżej moich urodzin bo aparat ma byc moim prezentem urodzinowym a prezentów urodzinowych nie dostaje się miesiąc przed ehhh to sa jego słowa i powiem Ci że w sumie to ma rację bo gdy przyjdą moje urodziny to nie będę się już tak z czego cieszyła a tak to będę cała w skowronkach :happy2:
josephine myślę że uda wam się załatwic te paszporty:)spokojnie.
Ty lecisz do Pl 14 ehh :-)a Ja 19 :happy2:
Inke udanych zakupów na allegro :)pochwal się co kupiłaś:)

reklama
maryla-tak,pamietam,ze mieszkasz z familia:tak:to faktycznie wesolo macie i bardzo dobrze!!Wasze blizniaki beda mialy mega wesole dziecinstwo:tak::tak::-D szalona mama,dowcipny tata,spiewajaca prababcia i babcia z psem na czele:cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry