reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem
Iwa wstala o 9.30 , jak narazie nie marudzi , zachowuje sie zdrowu bawi sie , oglada bajki
ja z lozka zwloklam sie o 11.15.wykonczyla mnie ta noc .

Libby milego dnia
Carola szerokiej drogii
Rurka super ze juz lepiej sie czujesz , a swoja droga moj zoladek tez tak reaguje na pizze ( w ciazy )
Jos jak tam?widze ze wyspana i pelna energii? a libido..hmmm u mnie tez zerowe a my w podobnym wieku
Paulina kuruj sie . u mnie teraz -10 ale jak wstalam wyprawic meza do pracy to bylo - 20:szok:
asionek taki maluszek z dnia na dzien osiaga nowe umiejetniosci. jakie to wspaniale no nie?
Made, Kocurku,Just wstawac? jak nocka?
Zizi co u ciebie? dawno cie nie bylo

reklama
Witam Panie i Dziewczęta :))
Ja króciutko, bo mój krzywo paczy :szok: zaczynam się bać tego paczenia :hmm::-))))

rureczko - pizzy mówimy stanowcze STOP! Dochodź szybko do formy :))

Wiola - współczuję takiej nocki :/ U nas też kiepsko, mój kręgosłup niebawem
pójdzie jak nic do kasacji :confused:

Olivka - no nie poznaję koleżanki :-) jak skowronek dzisiaj :)))) Depilacja czyni cuda :-D
Też dzisiaj zrzucę kilka kg :cool2: sierści :)))))
Szerokiej drogi!!!!!!! Odzywaj się w miarę zasięgu :)

Łypię na Was jednym okiem :-) bo drugim muszę na mojego Szanownego :)))))
Pozdrawiam wszystkie i miłego dnia życzę.

Aha! jos - jak jest po francusku: opuścić statek/opuścił statek?

Czy jak mnie wczoraj neta odjęło to zaszły jeszcze jakieś yntelygentne wymiany poglądowe ??? :-p

made słusznie czynisz kocura się bojąc - ja też się go boję ... :baffled: Bo on jak POPACZY... Zobacz załącznik 436116 ...... :szok:

DZIEŃ DOBRY :-):-):-)

A teraz koszmarów ciąg dalszy, bo będę prezentować nogi :-p

Zobacz załącznik 436120 Oczywiście tylko kawałek, bo resztę można sobie samemu wyobrazić :dry: Niech no tylko nadejdą cieplejsze dni..... uuuuuch... kocur się zaweźmie..!!!

Na niniejszej fotce chciałam Państwu przedstawić rewelacyjne rajtuzki ocieplane z LIDLA :))))))))))))))))))))) Rajtuzki powrócą w poniedziałek.. i parę innych fajnych rzeczy :tak:

Ostatnia edycja:
Kocurku - czy te usta mogą kłamać? :-p:-):-D))))
Yntelygentnie to my se z Bogusią poesemesowały bez świadków :cool2:
Co dzisiaj Kuoty na obiad spożywać będą? Nie mam pomysła...:baffled: POMOCY!!!

No, no...smakowity kawał udka :-p
Oleńka jak zwykle przeurocza :))))))) i jak Jej ładnie w błękitach :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Hmmmm..... zdaje mi się, że zapieczemy makaron z wczorajszymi polędwiczkami z kurczaczka w sosie beszamelowym, dodamy mnięska teściowej ze słoiczka takiego mielonego i podtopimy je w sosie pomidorowo-bazyliowym i serem żółtym szczodrze obłożymy - szczególnie na szczycie :))))) No w bretfance to wszystko i w piekarniku :)))

Moja twórczość kulinarna nie zna granic !! :-D

Kocurku - napisałaś o tym "szczycie" i mi tak niespodzianie wyobraźnia drgnęła :eek:
dość nietypowo :hmm: erotycznie :-):-D:-):-D))))))
Makaron, dobra myśl! Powrzucam to i tamto i może się zje... :-) Dziękuję :*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry