reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PAULINKO a może chciał tylko poprzytulać, pogłaskać kochaną kobietę? Ty zaraz z grubej rury ;-)
heheh

Matulu, ale ślinotok na myśl o chałwie....

:-D jakie teksty, no nie wytrzymam hahahhaaaaaaa
Gdybym Was nie znała to bym pomyślała, że jestem w oborze :-):-):-):-):-))))))))

Przelewy zrobione - kto mnie adoptuje? :hmm:

boogie mamusia uczyli... uczyli... :unsure:... i nie wyuczyli :oo2: jestem dość radykalnie ZAPACZONA natomiast :-D

made u Ciebie to się przelewa.... :rolleyes2:

Kocurek hahahhaaaaaaa u mnie się już dawno przelało :-))))))

Bogusiu! Dyplomatycznie chcesz się mnie pozbyć, tak? :-D:-D:-D)))))
A ja się nie dam :-p ja się Kocurka boję :)))))))))

u Kocurka zdechł internet :angry: :dry: :shocked2: przekazuje: "Dobranoc koleżankom :***" :sorry2:

eee Made ja to bym dla Ciebie nawet łóżko odstąpiła :sorry2:

Ostatnia edycja:
uu u Kocurka brak neta...

a ja odpadam,mam dość na dziś, dzieciaki równo mnie przeciągły a jutro pewnie powtórka z rozrywki+głowa pęka i coś mnie chyba rozkłada...

fotki pousuwam jutro, coby koleżanka Lil je dojrzała-dziękuje ci jeszcze raz za to słodzenie;) pokazałam mężowi, a niech ma, za brak wielbienia żony własnej;)))

kolorowych kobietki,papa

Bogusia - paczaj, do mnie też napisała :-))) widziałaś jaka nieufna? :-D
Jakie łóżko? To ja mam sama spać? Ja mam silną poczebę bliskości Kochana :))))

Paula - kolorowych i bez zmartwień ;) Wszystko będzie dobrze :)

Ostatnia edycja:
reklama
Prawda, że ładnie?
Wjazd na działkę Zobacz załącznik 435975, a tu skręcamy do tegoż wjazduZobacz załącznik 435976, po lewej "nasze" (te krzewy po lewej w głębi miały już być na sąsiadów posesji, ale przeliczyli się)Zobacz załącznik 435973, widok z lewego tylnego końca (od drogi asfaltowej licząc, czyli od przodu)Zobacz załącznik 435974, tu z asfaltu(z przodu, obok skrętu w stronę wjazdu, kawałek za drzewami się skręca)widok na prawie całą działkę Zobacz załącznik 435972.
Mamy jakieś 5-10 minut autkiem do pracy, do 20 minut do centrum.... tylko kiedy to będzie???

PAULINKO karaluchy i bez zmartwień proszę. Na pewno jest git ;-) :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry