reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocur może to podziała-idź zrób przelewy bo jak nie to ci prąd odetną,a jak odetną to jak będziesz mieć bb i robić tą super kawkę w tym swoim wydziobaśnym ekspresie?????????????????????????????????????????????????????

Koleżanko ja Ci dziękuję przecie !!

bb i kawa to obecnie podstawa mej egzystencji :eek:

Pięć przelewów już poszło, idę orać dalej ;))

Podam moje konto- przyda się parę groszy na me skromne potrzeby... heheh
do wypłaty daleko

PAULA nie no Ty czysta słodycz i szczerze nie podejrzewałam ;-)

.... ten niepokorny kosmyk.... tego mogłam się spodziewać

Bardzo młodo wyglądacie. Aż patrzałki założyłam. To Twój małżonek czy mam za słabe bryle?

ooooooj ale koopsko brzydkie wybudziło mego syna! Astro puppy idzie do automatu

Ostatnia edycja:
oj tak te nogi mnie powalily :-D:-D

Kocurek sluchaj sie Pauli :)) ja wczoraj z mama na skypie wazne kwestie omawialam i nagle ciach odcieli prad :szok: bylo zobaczyc w jaka ja panike wpadlam hehe , taki ze mnie hojrak :))) dobrze , ze w domu mam zawsze sporo swieczek po katach porozkladanych i malego lampka na baterie mnie uratowala :) pradu nie bylo na calej naszej ulicy do rana prawie :wściekła/y::rofl2:

reklama
Libby lukaj na mój zadzior-6lat temu;))
Zobacz załącznik 435295

Kocur dlatego uderzyłam w twoje słabe punkty;)))

Śliczna:)

Asionek bo się czerwienię,spokojnie! :)))

Moja bratowa popełniła błąd życia:))) Zapytała Ninkę co chce w prezencie i dodała, że ma kartę do pewnego sklepu gdzie może na limit kupić do 1000funtów:)))
Ninka zaszalała z listą zakupów:) Przez Skype odbywały się negocjacje:))))))
Miałam ubaw po pachy:)))
A mała cała szczęśliwa bo jak w niedzielę przyjedzie mój brat to ma jej te prezenty zwieźć:)

Kuzyn taty zabiera go jutro, ja przejmuję w niedzielę rano u niego w domu a wieczorem mój brat już będzie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry