- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paulina.pro
Fanka BB :)
Rurka-proszę bardzo- a jutro planuje placuszki ziemniaczane
)) dla nas z sosem węgierskim-mniam!!!!!!!!!!!
Czarny Kocur
Made by Made :*
Wiecie co... u mnie do pełni nieszczęścia królik się przekręcił biedak, zaniedbany przeze mnie w tym całym kociole...
Widziałam, że źle wygląda i nie zabrałam go do weterynarza
Ale przynajmniej nie będzie zjedzony na wielkanoc mój futrzaczek
A pies przed chwilą rozpakował sobie wór ze śmieciami i teraz porozrywane pampersy walają się po całej działce
No co Ty asia będzie dobrze na usg!! &&&&&&&&&&&&
))))
MAAAAADE...!!
W sam raz na trzecią kawę 

A pies przed chwilą rozpakował sobie wór ze śmieciami i teraz porozrywane pampersy walają się po całej działce

No co Ty asia będzie dobrze na usg!! &&&&&&&&&&&&
MAAAAADE...!!

Ostatnia edycja:
paulina.pro
Kocur-współczuje...śmierci króliczka
jejku-a pies to ma pomysły
Asia-nie myśl za dużo-poczytaj coś, obejrzyj film, pograj może w coś na kompie i głowa do góry-będzie dobrze!!!!!!!!!!!
jejku-a pies to ma pomysły
Asia-nie myśl za dużo-poczytaj coś, obejrzyj film, pograj może w coś na kompie i głowa do góry-będzie dobrze!!!!!!!!!!!
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Asia stres przed usg jest normalny, będzie dobrze
)
Kocie bardzo interesujący widok musi być
świetna rozrywka z takim psem
lecę do tego sklepu
Kocie bardzo interesujący widok musi być

lecę do tego sklepu

Czarny Kocur
Made by Made :*
rureczka 
Komu psa??? Ładny... tyle, że głupi...

Komu psa??? Ładny... tyle, że głupi...

Asionek31
hej 
maly wczoraj padl przed 19 i spal do 9.30 z przerwa na jdzenie ok 3 i 7 rano
takze sie wyspalam
teraz spi zmeczony
nie wiem tez czy to jednak nie poczatki zebow , bo non stop wszystko pozera , jakis niespokojny jest i jak nie ma lapki czy cyca w buzi to marudzi
juz sama nie wiem czy to taki etap czy co ? jak mu macam na gorze dziaselka to od razu uspakaja sie i jakby ulge czul 
postanowienia by byly u mnie te same
tylko ja nie robie hehe
co do pracy to jakbys znalazla cos gdzie malenstwa beda ?? jedne przedszkole , a drugie ??
ja jade slalomem i oczy szeroko otwarte zeby nie wjechac w te go...
powinny byc niezle kary za takie cos i nie sprzatanie !! pod tym wzgledem teskni mi sie za Swiss
tam nawet na pole jak ludzie biora psy to lataja szukac kupy i sprzataja 
wspolczuje nocek
i podziwiam , ze jeszcze masz na cokolwiek sile !
oby szybko zabki poszly !
szybko sie do siadu ciagnie
zdolniacha mala 
pozostaje jeszcze adopcja
albo praca z maluchami tez dobry pomysl
moze zapytaj o syropek debridat ?? nam tylko to pomagalo i na kupy i gazy
ladny prezent na Nowy Rok ...
biedactwo kurcze te zeby to przekichane
mam nadzieje , ze u nas jakos w miare lagodnie wyjda
pomazyc mozna hehe
wow juz nawet watek jest ??
))
ciekawe tylko co na to moj maz , bo on jeszcze nie wie
wsumie cos tam mowilam , ale czy wzial to na serio ?
)
super , ze malej powoli sie reguluje noc i dzien
teraz bedzie juz z gorki !
widze nie tylko ja palam miloscia do niemieckiego
malo ludzi lubi ten jezyk i dla kazdego szok jak powiem , ze ja uwielbiam hehe
powodzenia dla meza !!
ja chyba machne na szybko carbonare i tyle
:'(((
zdrowka dla was duzo na ten rok zycze , bo cos czesto chorujecie
tez nigdy nie dotrzymuje
powodzenia u lekarza !! i zdrowka dla malutkiej
o maly wstal hehe, ale lezy sam i zjada rece , a jak sobie przy tym steka
maly wczoraj padl przed 19 i spal do 9.30 z przerwa na jdzenie ok 3 i 7 rano
takze sie wyspalam
teraz spi zmeczony
nie wiem tez czy to jednak nie poczatki zebow , bo non stop wszystko pozera , jakis niespokojny jest i jak nie ma lapki czy cyca w buzi to marudzi
Asionku widzę, że chcesz się dołączyć do Mary - super super - masz o czym myśleć...Ja niestety do Was nie dołączę, bo już skończyłam temat ciąży :-) Chyba, że się samo jakoś wydarzy, ale mam nadzieję, że nie :-)
Ja to tak z największych marzeń i planów, to:
1. znaleźć super pracę w tym roku - żeby chciało mi się codziennie z domu wychodzić, no i żebym tam coś zarobiła
2. drugie marzenie to własne mieszkanie czteropokojowe, pięknie urządzone :-)
3. oczywiście schudnąć jakieś 5-8 kg, zacząć uprawiać jakiś sport i zdrowo się odżywiać
4. być spokojniejszą, milszą dla innych, mieć więcej czasu dla dzieci i nie narzekać tyle i więcej czasu z panem moim spędzać :-)
I jeszcze coś tam wczoraj mi po głowie chodziło, ale zapomniała, a to dopiero drugi dzień roku
Co do kupek to mnie Asionku nieco pocieszyłaś hehe...Tylko teraz najgorzej jak jadę wózkiem i nie widzę tych wszystkich kup na chodnikach! I je po prostu rozjeżdżam a fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
postanowienia by byly u mnie te same
co do pracy to jakbys znalazla cos gdzie malenstwa beda ?? jedne przedszkole , a drugie ??
ja jade slalomem i oczy szeroko otwarte zeby nie wjechac w te go...

Witajcie w Nowym Roku :-)
U nas kolejna noc z pobudkami co kilkanaście minut... jest wesoło)) Sylwestra przygotowałam i spędziłam z małą w sypialni przy cycu
Zrobiła sobie tylko przerwę na fajerwerki, bo jej się podobały
![]()
Po tej nocy już padam totalnie na pysk hehe... Nie pamiętam takich przebojów z KamilemZęby wyszły mu niezauważalnie, a mała mi się tak wierci, taka niespokojna, tak wszystko gryzie, że szok
Cały czas na rękach..
Mam kawę)
A w ogóle to moje dziecko chce już siadać, z pozycji półleżącej ciągnie do przodu i bach! przerwaca się zdziwionaPozycja, w której ją trzymam na kolanach też już coraz mniej półleżąca jest... ooj nie cierrrpi moja mała leżenia
no chyba, że jest noszona
Co za dziecko...
Kawa mi się skończyła....żeby mieć siłę dalej narzekać, muszę zrobić kolejną
Mała wyżywa się póki co na kawałku celofanu ;-)
wspolczuje nocek
oby szybko zabki poszly !
szybko sie do siadu ciagnie
hej
asionek : dzieki, ale ja poki co to odczekam rok po cc i zobacze jak bedzie z 2ka nim zdecyduje sie na trzecie
w sumie to bardzo bym chciala miec tzrecie dziecko ALE nie chce przechodzic przez trzecia ciaze... za duzo problemow mam z kazda, za duzo strachu i stresu i to teraz kosztem dzieci... z cukrzyca tez mi sie nie marzy skonczyc w wieku 30 lat... a u mnie kazda ciaza to zwiekszone ryzyko cukrzycy na stale ... takze nie bedzie nic na sile... pozyjemy zobaczymy
najwyzej sie zatrudnie w zlobku, zeby miec stycznosc z maluchami, albo w PMi : wtedy bede nosic jeszcze mniejsze
bo ja to lubie to zwierzece stadium-fuzje
![]()
pozostaje jeszcze adopcja
albo praca z maluchami tez dobry pomysl
moze zapytaj o syropek debridat ?? nam tylko to pomagalo i na kupy i gazy
heloł to jaod dnia 1.01.2012 osoba bezrobotna
ja się witam po nocce bardzo podobnej do Kocurkowej-nie wiem czy do godziny 4 przysnęłam chociaż na pół godziny-ja zwariuje przez te zęby- na dodatek mała nie chce już sama usypiac i trzeba wisiec nad łóżeczkiem...
ladny prezent na Nowy Rok ...
biedactwo kurcze te zeby to przekichane
mam nadzieje , ze u nas jakos w miare lagodnie wyjda
Hello!
Asionku - suuuper by było!!! :-):-):-)Fajnie z kimś przeżywać te same emocje!
Jak już postanowisz, to zapraszam na ten wątek, który założyłam:
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/mamy-2014-a-55945/
Jeszcze tam spokojnie, bo jednak 2014 wydaje się odległy. Ale jak sobie pomyślę, to już za ciut ponad rok zaczynamy staranka!Zapraszam zresztą każdą z Was, która mysli o byciu mamą w 2014! ;-);-)
!
wow juz nawet watek jest ??
ciekawe tylko co na to moj maz , bo on jeszcze nie wie

super , ze malej powoli sie reguluje noc i dzien
widze nie tylko ja palam miloscia do niemieckiego
Cześć Koleżanki;-) u nas jest tak paskudna pogoda, że nie wiem jak się zmobilizuję na zakupy :-( ale jak mus to mus
Postanowień noworocznych nie zrobiła, i tak nigdy ich nie dotrzymuję... za to mój mąż palenie rzuca, od sylwestra nie pali, wczoraj cały dzień marudził, ciągle coś jadł, przyjdzie z pracy to go obwącham, zobaczymy jak mu idzie![]()
powodzenia dla meza !!
ja chyba machne na szybko carbonare i tyle
Hej,
test negatywny,standard...
Ninka dopiero wstała i je śniadanie. Wciąż nie może iść do przedszkola.Pani doktor zaleciła stawianie baniek,czekamy na Panią od baniek,będzie środa/czwartek...potem kolejne 3 dni w domu po zabiegu i następnych kilka na wzmocnienie...może w połowie stycznia pójdzie do przedszkola.
Ja narazie też muszę leżeć,do końca tygodnia![]()
:'(((
zdrowka dla was duzo na ten rok zycze , bo cos czesto chorujecie
czesc wam
co do postanowien to ja co roku jakies mam i nigdy ich nie dotrzymuje wiec w tym roku zadnych postanowien nie ma.
u nas choroby ciag dalszy, doraczka juz nizsza bo siega 39, ale doszedl kaszel( taki ze mala na wymioty bierze i placze przy nim)i lekki katar. na 14.40 jade do mojej rodzinnej niech ja zobaczy, bede spokojniejsza
tez nigdy nie dotrzymuje
powodzenia u lekarza !! i zdrowka dla malutkiej
o maly wstal hehe, ale lezy sam i zjada rece , a jak sobie przy tym steka

reklama
mademoiselle
Dobra, to zacznę nietypowo, od Asionka!!!!!!! :-) Kochana! ja już limit wyczerpałam, trzy razy użyczyłam macicy, na czwarty raz się nie piszę!
))) i w ogóle...to ja na inne wątki czasu nie mam
))))))))
Kocurek - Kochana moja, wybacz, że made życzeń nie złożyła, ale kurde....przespała Nowy Rok
)))))))) Dziękuję, że pilnujesz ręki Oleńki
))) Borysek będzie Ci wdzięczny :*
Liluś - wiesz co...załamałaś mnie tymi informacjami, że tylko wybrane dzieci otrzymają szczepionkę. Zapytam się u siebie jak to wygląda
Ale dziękuję za info
))
Co do Twojego pytania o postanowienia, to ja już jedno realizuję: ćwiczę, a od jutra będę chodzić na basen
dwa razy w tygodniu :-)

Kocurek - Kochana moja, wybacz, że made życzeń nie złożyła, ale kurde....przespała Nowy Rok
Liluś - wiesz co...załamałaś mnie tymi informacjami, że tylko wybrane dzieci otrzymają szczepionkę. Zapytam się u siebie jak to wygląda
Co do Twojego pytania o postanowienia, to ja już jedno realizuję: ćwiczę, a od jutra będę chodzić na basen

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: