reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolcia Dziękuję :-) Pozdrów POK od nas :tak: A co u Ciebie, Słonko? Jak tam Iwcia? :-)
Oliwka w Polsce też na usg dostałam aż 3 zdjęcia :-) Ale tutaj UK, usg robią tylko 2 razy i za zdjęcia trzeba płacić :szok: To specjalnie chciałam 2 różne, a ona mi zrobiła takie same... :sad:
Mama jesteś pierwszą osobą, która przepowiada córcię! :-p Wszyscy mówią, że synuś, nawet ja się czuję na synusia :zawstydzona/y:

Szukam i szukam jak by tu kurczę domowymi sposobami sobie wywróżyć co będzie... ;-)

reklama
Wiola- witaj kochana i buziak dla Ciebie-tak..na miły dzień :)
dzięki za info od Pok...nie sie wyleczy :))) i wraca :))

Oliwka bierz się bierz bo lato przeleci i znów bedzie szaro a kwiaty dają tyle koloru i radosci :)

Sergii jest u Was w UK taki test który się robi po 10t.c. -taki jak ciążowy-na płeć i zabarwia sie wiadomo jak-róż na dziewczynkę a błekit na chłopca-poszukaj na necie i kup-nie jest drogi..cos na nasze Pl chyba z 50 zł

sege u mnie ok... @ sie konczy ale checi do dzialania brak i chyab juz poprostu przestalam wierzyc ze sie uda. Iwa dobrze, zaczela przesypiac cale noce, teraz wstaje o 6 rano ale mi to nie przeszkadza
mama dzieki za buziaka. dla ciebie:-**** jeszcze wiekszy. przyda sie teraz.
a co do ogrodowych spraw to iu mnie w tym roku Iryzy nie zakwitly, nie wiem czemu. trawa znowu do koszenia, dobrze ze jest cieplo to przynajmniej nie rosnie tak szybko

dzień dobry...

no więc przepowiadacze oszukiwacze męczyły nie całą noc, bardzo regularnie, spięcia lędźwi, napięcie brzucha... od godz 5 do 7 były co 4-5 minuty, teraz trochę się wzmocniły, trwają dłużej, ale są rzadziej... jest mi ciężko, bo to kolejna nie spana noc, wczoraj w dzień nie spałam, teraz między skurczami spałam, jak już mnie łapał, to spięcie całego ciała i jakaś w miarę udana ta drzemka, ale czuję się jak po ciężkich ćwiczeniach wojskowych... przeczołgana, takie skurczybyki wietnamczyki mogą jeszcze trwać nawet kilka godzin, bo ta szyjka jest wysoko... :baffled::dry::confused::no2::unsure::surprised::oo2::hmm:

reklama
Jestem obecna :-D

Oj nie wyspałam się...
A Rafik se ma dziś leniwy dzień no . :-(
Juz zaczęłam się martwić. A po chwili dał mi takiego niechcianego kopniaka.
A w śluzie to sie topie... :-D

Sergi śliczny groszek;-)
Mamita witaj;*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry