reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made my z Ewula jesteśmy umówione już na jedną wysyłkę, to może i klocka dorzuci :-D

reklama
Zaraz idę na Drzyzgę :)))) nareszcie będzie coś dla mnie :cool2: Sobie człowiek pośpiewa...przypomni jak to było :rofl2::rofl2::rofl2:

Ewula moja kochana, śliczna, wspaniała, piękna, mądra, cudowna, fantastyczna, przesympatyczna, urocza, koleżeńska, wyrozumiała, troskliwa, życzliwa podziel się klockiem płodności :-D

Made tak może być, myślisz, że zauważy? :-D

Witam się znowu z leksza ruda:)
Jedzie Pańcia z opieki więc zaraz zmykam.
Brzuch boli coraz bardziej.@@@@@ zbliża się wielkimi krokami! :(((((( Wyć mi się chce:((((

rureczka - hahahahhahaaaahahahhaaaa :-D:-D:-D myślę, że ewula nie będzie obojętna na tę czerwień

Oliwka przykro mi kochana :-( tule;*
Jak pojedzie pańcia z opieki . To pokaż nam się ;-) kobitko;-)
Rurka ale wali po oczach !!:-)

Tak mnie wzieło na słodkości :-) no i jutro popichce w kuchni :-D zrobie muszynka :-)
Jakieś zapisy na murzynka ?;-)

rureczka no Ty to potrafisz :shocked2: o kurczę blade :sorry2:

oliwka mieszkanko masz ogarnięte już wcześniej - LUZ :cool2: będzie dobrze z paniusią :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Olivka - daj znać jak po wizytacji i wklej fotkę lisiczko :))))

rureczka - :-D))))

młodamamusia - zważywszy na obojętność mojej koleżanki Kocurka, rezerwuję dwa duże kawałki :-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry