reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia hahahaha mówisz, że tylko pomagasz mi odkryć w sobie nieznaną masochistyczną stronę????? :-D

reklama
Kocurek , Pysia juz spokojnie ?;-) :-D :-D
Rurka mam nadzieje ze zostaniesz szybko skreślona z mojej listy :-) wraz z innymi kobitkami :*

Pokażę Wam moje ulubione zdjęcie ze ślubu:-)
Zobacz załącznik 350763

Gdzieś czytałam o Waszych ślubach, ale się chyba pogubiłam:zawstydzona/y:

Śliczne:))))

Kocurek pewnie nie :( ale w czerwcu znowu spróbuje :)

Popieram Kocurkową teorię:))

Asionku:) już jest w piekarniku:) Zaraz podaję

Drogie Panie,narada wojenna:)
Mam 11dc...właśnie pobolewa mnie leciutko brzuch i na wkładce mam troszkę śluzu,mleczny i gęsty z drobinkami krwi...jakby niteczki mikroskopijne...wczoraj też mi się wydawało,że coś było ale zignorowałam...Kurka,co to może być???Mało tego ale dziwnie.Myślę,że brzuch zaczyna bolec na owulkę powoli ale skąd ta krew???? HELP!

Młoda :*

Oliwka czasami podczas owulacji pojawiają się niewielkie ilości krwi :) może warto zrobić test owulacyjny?

Ja mam długie cykle...na owulkę chyba za wcześnie?
Ale zaraz męża zapakuję w auto i podjadę do apteki po testy,masz rację,sprawdzę:)))

Kocurki zawsze spadają na 4 łapy :-)
Rurka ;**
Oliwka no to zapakujcie się w auto i w droge :-) i 3mam &&&& aby było owulka;*;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry