reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamusia- no najlepiej by było gdybysmy wszystkie w jednym czasie zrobiły wypad z listy na liste zafasolkowanych:tak::tak::tak:

ja zmykam na razie-zaraz bedzie Tom biore sie za obiad dla Niego...

reklama
Mamita teraz tak sobie pomyślałam ze moze i stworze liste zafasolkowanych :-) ;-)

Asionek,Oliwka- dzieki...trzymajcie dziewczynki:)

trzymam mocno :)))

jestem :)

dziewczyny jakas telepatia : odpalam kompa myslac o moich syfach okropnych a tu temat wagrowo-pryszczowy ;))))

ja juz spasowalam, nic nie robie, anwet sie nie maluje, bo moja cera wyglada srtarsznie po prostu, czasem to nie mam syfow tylko normalnie cos co sie kwalifikuje bardziej pod definicje wrzoda... :)
tyle ze u mnie niestety to nie tylko ciaza, ale i odrzucenie tabsow... czymi broykam sie z tym juz od sierpnia
a najgorsze jest to ze przedtem zarowno przy tabsach jak i przed ich wzieciem (czyli nawet tragiczny okres dojrzewania+ kilka lat pozniej) mialam super cere, 1 syfek raz na 2-3 okresy... a teraz... to fakt wziecia tabletek i przerwania ich po kilku latach + ciaze doslownie spiep***l mi cere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

asionek : po ciazy zwroce sie o porady kremowe
woda biodermy jest fajna, ale mi sie po niej kleila cera i unikalam rejonu wokol ust bo czasem "zahaczylam" po czasie jezykim i maiala starszny smak :)
a kremy tez juz wiele probowalam... i na to co sie teraz dzieje z moja cera to nie ma nic... po ciazy bedzie potrzebny porzadny deramtolog ktory cos doradzi, dobierze kremy toniki i inne

mama : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wszystkim starajacym sie :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kocurek : dziekuje :) nie poradze jednak z wyjasnieniami co gdzie jest, sama widze tylko 2 punkty mierzace dlugosc, pepowinke no i jak dla mnie calosc ma juz ksztalt czlwoieczka, widze go takiego ziwneitego, glowke itp :)

dlatego ja juz nigdy tabosw brac nie bede :(( bralam raz i to co sie dzialo po ich odstawieniu do dzis dzien pamietam !! koszmar to malo powiedziane , nawet w okresie dojrzewania nie mialam czegos takiego :( wygladalam jak potwor cala twarz w syfach !!
teraz mialam 3 lata implanta i luz nic sie nie dzilo , ani w trakcie , ani po wyjeciu :) cera jak zawsze :)
do dermatologa nie mam zaufania ... lata siedzenia i poglebiania tematu dalo efekt taki , ze niekiedy mam wieksza wiedze od nich
takze sama sobie pomoglam z super skutkiem :))
jakby co sluze rada :)
ogolnie przeczytalam cala biochemie urody i tam mozna dowiedziec sie cala mase ciekawych i bardzo przydatnych rzeczy :)

Ja na szczęście nie mam problemu...jakiś syfek czasami ale rzadko i mało:)
Tyle,że się z opryszczką męczę na ustach...co jakieś osłabienie to ciach i już jest pskudztwo:(((((

Głowa mnie boli,mam dużo do zrobienia a nie wiem w co ręce włożyć:(

moze pojdz do lekarza i wez recepte na Heviran ?? ja sobie zrobilam kuracje i mam spokoj od dawna , a wczesniej to non stop cos :/
a ja tego dziadostwa nie moge zniesc , mam mega depreche od razu :(

już po wizycie mam powtórzyć bete za tydzień;) dostałam luteine i duphaston i mam sie oszczędzać:-) i właściwie tyle USG koło 20.05 mam zrobić czekam na męża nie wiem jak on to wszystko przyjmie:-D:-D

super :)) teraz oszczedzaj sie , dbaj o was i czekamy na nastepna wizyte i foteczki :))

Mamita nie gryś ! ;-) :-D
Rurka hehe a gdzie lego ?;-)

Mamita ~~~~~~~~~~~od Rafałka :-)
Rurka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka :-)
Oliwka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka ;-)
Wiolka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka ;-)
Balbinka ~~~~~~~~~~~~ od Rafałka :-)
Zizi ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka :-)

Palemka ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka ;-)
Gumisia ~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka :-)
Pok ~~~~~~~~~~~~~~~~ od Rafałka ;-)

Jeśli kogoś pominełam to bardzo przepraszam ;*