reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurek ja nie robilam nigdy zeberek, jak cos chetnie kiedys wyprobuje :)

pok ja bym zamarynowala w jakis ziolkach lekko i czosnku i na to pomidorek i mozarella ( wczesniej mozesz przekroic albo rozbic) :)
 
Ostatnia edycja:
reklama
kocurku - ja to bym zjadla zeberka w kapuscie tylko ja jestem matoł jeśli chodzi o mięso, ani go za bardzo nie lubie (kurczak i indyk to juz szał!) ani kupowac tego nie umiem a co dopiero przygotowywac :( Cale szczescie M. tez jakos za miesem nie szaleje specjalnie.
Chociaz jak moja mama robi mieso to kazdy wegetarianin by sie w koncu skusil. Takie pyszne kombinacje robi, ze hej.
 
mlodam szok jak to leci :))))))))))))))))))))

pok ale Ty nie zasługujesz na szóstkę :no: tylko na WIĘCEJ :-D:-D dzięki za przepis na pastę - tyle razy mi się bakłazan w lodowni poniewierał i nie miałam pomysłu co z nim zrobić :-)
ja też nie bardzo mięsna ... dla taty bardziej robiłam w sumie :)
 
Dobra, muszę jednak coś sprostować.... ten mój zaręczynowy to z brylantami jest, oczywiście z białego złota, bo ja amatorka srebra :-D a żeby już tak uściślić, to brylantów jest 5 !!! no! o wysokiej skali czystości :szok: khe, khe.... która podskoczy ? :-D:-D:-D
 
ta :dry: made .... placek węgierski ????? :-D:-D:-D

mlodam Szkocką nawiedzam tylko w weekendy, żeby nie spotkać moich pupilków ;-)
 
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry