reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rurka uwazaj, ja dzisiaj zjadlam 3 i stoja mi w gardle:p
ja zrobilam mojemu jedzonko i leniu****e sobie na dzis, jutro pranie prasowanie mnie czeka i magisterka :/

reklama
made a gdzie Ciebie mozna zobaczyć ????

mlodam no myśmy się już setki razy widziały na żywca ale i tak idę popatrzeć :)))))))))))

Kocurek - na bilbordach i w Playboy'u :-p:-D:-D a jak bardzo chcesz, to zostań moją znajomą i zerknij sobie w albumik.

młodam - znalazłam :-p sama !!!! No i muszę Ci powiedzieć, że brzuszek bardzo zgrabniutki, a i Ty taka smaczna istotka :))))

gumisia ale ja mam litrowe :-D zjem sobie, co mi tam, 2 kilo w tę, czy w tę róźnicy nie zrobi :p

a nawet mi nie mow, ja mam jakis brak apetytu od kilku dni, z jednej stronny ssie mnie w zoladku a jak zjem cos to pozniej kilka godzin czuje sie mega pelne, feeee,
a kiedy ty rureczka masz termin @

icon1.png
Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

prosze Made :))

RURKA- witaj pozakupowo:)

GUMISIA- 3 lady...no,no -a odchudzanie ??:)))))))))))

MADE- Ty jesteś dobra-w Payboyu :))))hahahaha..

kwiaty podlane,rodzinka jeszcze nie wrociła-się biorę za kolację..

mamita ja sie tak obchudzam jak sie nazre slodyczy to juz nic innego nie jem :p a ze lody byly pierwsze to trudno :) heheh na kolacje tylko jabluszko i pomarancza:)

reklama
hejka :)

widze ze temat diamencikowy na tapecie :) Luuuuuuuuuuuuubie
a ja nie jestem skromna wcale wiec tez sie pochwale
tak jak mamita lubie biale zloto, wiec zareczynowy mam z bialegop zlota taki cienutki i w takiej jakby "koronie" mam diamencik
te cienkie lacza obok korony to wzmacniaja efekt, kamien sie wtedy wydaje wiekszy hahahahahaha

a obraczke mam z tez bialego zlota z wtopionymi w rzadek na polkolu 13 diamencikami, wbrew zabobonom jest ich wlasnie 13
a na tym za urodzenie poldusia.... hahahah nie no przestaje bo powinnam sie juz wstydzic teraz
dodam tylko ze drugiego dziecka jeszcze nie urodzilam a juz przegladam stronki co by moglo pasowac do reszty ;))))))))))))))))))))))))))
jestem starszna, wiem :) hihihihihi

mlodam : tak, kilka dni temu wyszedl mi + :) ale narazie czekam bardzo spokojnie na rozwoj akcji...
za bardzo sie boje po poronieniu ze szczescie znow bedzie ulotne...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry