reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja narazie jestem spokojna mimo,że chciałabym mieć dzidzię już teraz:)))
My też za ''chwilę'' zaczynamy wylewać fundamenty,tyle,że my rozbudowa albo dobudowa a nie świeżynka:)

reklama
MŁODAM- no to oby wszystko dobrze poszło:)

JUST- cześć 2w1 :)))

ja zmykam malowac oko i jade po zakupy spozywczo-chemiczne..wiadomo jak to po weekendzie w lodówce:)wracając odbiore Domisia wiec bede po 12.00.

matko jak u nie ciemno i paaadaaa-szlag (*^%$#$%^&*(*&^%$#!!!!!!

Witajcie dziewczyny. U mnie samopoczucie chyba związane z pogodą bo wczoraj dobrze się czuję a dziś znów mnie mdli jak chocho i znow haftam. Zeszłam bułki do piekarni i nie miałam siły już wejść po schodach do domku. Taki zawrót, ze myślałam, ze zemdleję. Czarno przed oczami i kołowroty. pewnie znów za niskie ciśnienie.Jakby nie sąsiadka to bym pewnie do tamtej pory tam siedziała:zawstydzona/y:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla staraczek

just : szalencze ty :))))))))))))))))))) faktycznie fajne mas zte loki, dalabys troche :)

wiolka : powodzenia, mala wkoncu sie zlamie :) no i ciesze sie ze corka siostry ok, jestem pewna, ze bedzie dobrze !!!! :)

kocurek : gratulacje domku! piekne tereny, a to bedzie miala gdzie fasolinka biegac i jezdzic na rowerku :) i kwiaty mamie deptac hihihihihi :)

mama : &&&&& za ciagnacy brzuch :)

oliwka :a wy rozbudowujecie dom cyz mieszkanie? bo kiedys pisalas ze bedziecie rozbudowywac to gdzie teraz mieszkacie i sie pogubilam bo nie kumam jak mozna rozbudowac mieszakanie :)

Karola muszę zrobić aktualne foto :)

Wisienko to musi być wina tych zmiennych pogód, bo ja też ostatnio ledwo żyłam, a dzisiaj znów szaro, więc ja tego nie ogarniam, wczoraj słońce i wiosna w pełni, a dziś??? Się pytam gdzie ta pogoda zwiała???:dry:

JOS :-D oddam loki w dobre ręce :-D:-D:-D

Josephine ciężka sprawa.
Mamy ponad hektar ziemii,jest budynek duży,który wynajmujemy firmie a sami mamy część mieszkalną dobudowaną u góry około 50m i chcemy dobudować taki sam moduł (no może ciut większy około 60m),na dole będzie klatka schodowa a u góry mieszkanie (dom):)
Nie umiem tego wytłumaczyć:))))))))

reklama
jos baaardzo dziękuję .... nawet mi się nie śniło TAK mieszkać .... ja ze skromnego domu i w ogóle skromna dziewczyna i nie mam aż takich wymagań od życia. Alle nie będę się przecież opierać skoro G. uważa, że udźwignie to finansowo :-p:sorry2: .....

boogie :-):-):-):-) szalona!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry