reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Balbinka brzmi smacznie
Sol ty tu się nie wykręcaj, ty się zapisz na potrójne mamuśki. Moja droga ktoś musi pracować na nasze emeryturki. Nie wykręcaj się:-DA tak serio tez myślę, ze to poporodowe zachwiania ale nic nie mozna wykluczać. No chyba, że nie było buszowania pod kołderką:-D

Ostatnia edycja:
reklama
jestem ,dzieci na ogrodzie a ja tak patrze na 2 kwiaty i musze je przesadzić w 1 doniczkę-bedzie ładniej-także zmykam na ogród bo nie bede sobie ziemią w chacie brudzić..

SOL- ale jazdaaaa bez trzymanki:))

Balbinkanormalny cykl ma 3 dawki 0-1-6 miesięcy. u nas w przychodni 55zł za 1 dawkę ;)

mlodamamusia mija jak z bicza trzasnął:-D Ale ty popatrz na siebie. Zostało ci 8 tygodni.....
mama miłego kopania w ziemi
A ja idę się połozyc bo jakiegoś nerwa dostałam...

Wisieńka nie denerwuj sie :-) złośc piękności szkodzi :-)
A malutka tez się denerwuje :-)

noo jeszcze troszke sobie pochodze
:-)

Dzień dobry Kochane :)))))))))

Jak mija dzionek? Widzę, że wiosna i dziewczynki wywiało na łono :-p

Olivka - daj znać jak i co, bo ja tu paznokcie z nerwów obgryzam ;))) Kciuki zaciśnięte

młodamamusia - witaj laseczko ;)))

A dziękuję za &&&,przydało się:)

hej
wpadlam tylko na chwile powiedziec ze @ przyszla, przeczucia sie sprawdzily.
pa
:((

:((( to za nastepny cykl &&&&&&&&&&&&&&&& i <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< :))

jejku jaka slodka !!
no ja juz tez sie godze powoli z tym , ze nie wiem kiedy sobie pospie ... na mnie tez nic nie dziala , a tabsow brac nie moge :/

taki mam zamiar :) poczekac na lipiec i wyprzedaze
dobre maja gatunkowo rzeczy z La Redute ?? tak sie zastanawialam wlasnie , bo nie moge spodni znalezc ciazowych , a u nich sa :)
Nie wiem jak ubrania ciążowe ale miałam dla małej,super! Miałam też ręczniki,jeden został mi do dziś,wygląda jak nowy,super jakość.

A mamitka usiądzie na karnym jeżyku :-p za post po poście :-D:-D:-D
tylko Sol ze szczepień wróci :tak: )))))))

Gdzie ta Olivka????

Jestem:))))))))

Mi babka w laboratorium powiedziała, że mam bardzo niski poziom przeciwciał i to nie jest dobrze. Do invimedu idę jak wszystkie badania porobimy, także pewnie połowa-koniec czerwca, bo na kariotyp czeka się 3-4 tygodnie. Ale jutro zadzwonię do lekarza rodzinnego, tam też powinni udzielić mi informacji. Mam nadzieję, że szczepienie wystarczy lub cokolwiek, żeby poprawić wynik.
A tak w ogóle to teraz miałam po raz pierwszy robiony test na HIV. Wiecie co... ja się dobrze prowadzę ;-) ale... tyle w swoim życiu lekarzy odwiedziłam, dentysta, ginekolog, pobranej krwi masa i jak zobaczyłam wyniki w kopercie to zamarłam :szok: otworzyłam je dopiero w domu ;-)
Dasz radę,szybko pójdzie:) Przeszłam przez to i juz nie pamietam:)

Jestem kobietki.Dziękuję wszystkim za &&&&,mam nadzieję,że tak samo mocno będziecie trzymały za ciążę:)) Na pewno się uda:))
Dostałam opieke na sister na czas postepowania o odebranie mojej mamie praw rodzicielskich.Tryb natychmiastowy.

WISIEŃKA- co to za nerwy???co sie stało?

ja już w ziemi pogrzebałam i teraz mam "kawał" kwiata w domu jak połączyłam 2(takie same) :)

właśnie zrobiłam test owu i ta druga kreska przedwczoraj i wczoraj była ledwo widoczna a dziś mocna :))tak więc starania czas zacząć :)
dziś mam 10d.c.

MADE-wizualizację poproszę:))))))))

kocurek- PROSZE o włączenie bobo myśli :)))))))))

a reszte proszę o &&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl:)))))))))

mamitka to szybciutko :)
ale wiesz co ja te kciuki to wieczorkiem co ?? jak skoncze pisac:)
ojj dziewczyny maz mnie dzisiaj bedzie na rekach nosil, taki obiadek pyszny ze loo

reklama
kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry