reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej :)

mama : a co to za plamienia bo ja nie w temacie??? bralas leki jakies?????

asionek : patrz na ubranka to ja nawet nie wpadlam jak pisalam o tescie. tez w to nie wierze absolutnie my wiedzielismimy ze zaczynamy staranka pod koniec 2010/poczatek 2011 a ubranka kupuje od poltora roku prawie! i nie mam zamiaru przestac hyhy bo po prostu to lubie a w zabobony zadne nie wierze.

zmykam po kawe

wiolka : hej! tobie tez proponuje kawe porzadna i moze drzemke w ciagu dnia. czemu iwa sie budzi? zeby, koszmary czy mniam mniam...?

reklama
Hej Jos!!!!! Witaj Wiolka!

Mama coś Ci musi siedzieć w śluzie przy szyjce-ja się stałam specjalistką od kontrolowania szyjki. Jak czasem mam jakby przerwę w plamieniu to sprawdzam papierem od środka i tam się okazuje, ze jednak coś siedzi. Ale jak boli Cię już jajnik to nie wiem co to znaczy...Dobrze, że masz niedługo ginka!

Ja na razie zmykam do sklepu. Będę niedługo.

wiolka : sprawdz czy masz w aptece plyn camilla do wpsikniecia w dozach, jest super skuteczny na bol zebow. mozna dawac nawet "przed" jak czujesz ze ida/
ja dawalam i nam sie leo nigdy nie obudzil przez zeby, jedynie ze ida bylo widac po tym ze sie slinil, gryzl maskotke
SPRAWDZ KONIECZNIE CZY MACIE ZEL CAMILLA na rynku

paulina : hej :) u nas tez piatki ale z camilla tak jakby ich nie bylo, czasem widac troche sliny :) tobie tez wobec tego polecam - przyda sie na 100%!

JOSEPHINE- cześć kochana :))
ja mam takie niewielkie plamienie niewiadomego pochodzenia ,ale zanika już i mam nadzieje ,ze za chwile go nie bedzie ......

WIOLKA- a dawalaś Jej nurofen na noc-dziala przeciwbólowo i przeciwzapalnie..
moje dzieci są dziwne bo przy ząbkowaniu nie bylo problemu-Zuza miala 2 rzadkie kupki i ...ząbek a Domi poślinil sie kilka dni i ..ząbek-nie bylo placzu i marudzenia ...ale wiadomo kazda dzidzia inna
a piatki Domisiowy wyszly naprawdę nie wiem kiedy:)))

LIL- leć i wracaj szybko :)))

EDYTA- no to nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jutro testowanko :))

Mama, nie wiem czy pamiętasz ale ja miałam takie plamienia. Na 2 dni po @ przez 1-2 dni. Lekko pomarańczowe zazwyczaj, różne zresztą. I dziewczyny na 28 dni pisały, że to nic złego, albo resztki, albo jak masz krótki cykl to być może na owulkę. Nie porównuj wszystkiego do tego jak miałaś np. 3 miesiące temu, bo wystarczy drobnostka i już się przestawia. Dwa ostatnie cykle plamienie miałam dopiero koło 9 dnia cyklu a owulkę koło 11, więc myślę, że to na nią. A tamte plamienia ustały. Ty się nie zamartwiaj znowu byle pierdołką. Bo to nic złego. A jak szyjke badasz, to często po @ możesz jeszcze na szyjce coś zobaczyć :)

mama : &&&& szeby minelo :) szykuj sie powoli na staranka ;)))
edyta : kciukole za test !!!!!!

jezu jaki spiacy dzien dzis, normalnie zasne na siedzaco! lece po nowa kawe!!!

reklama
dzięki Jos- spróbuje tej Camilli- no ja zawsze mam przeboje z ząbkami, zazwyczaj- biegunka, gorączka, katar, kaszel a ostatnio wymioty-
Wiolka daj malej rzeczywiście troche nurofenu na wieczór- chociaż troszkę sobie pośpi (i sama odpocznie, bo przeciez dziecko wymęczone jest same) i ty się troszkę pośpisz. wiem że nie powinno się przesadzać z lekami u dzieci- ale czasami u nass to jedyne wyjście

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry