reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja juz po obiadku. Maciek umówiony na jutro do lekarza na 11, mam nadzieje, ze nie będzie antybiotyku. Pol mnie wkurza bo wydziwia nad kilkoma ostkami w filecie z ryby. Tesciowa to ich przecierami karmiła:wściekła/y:Kiedyś to on nie był nauczony jedzenia połowy rzeczy, za to mamusia smazyła wszystko na smalcu i topiła w tłuszczu a potem mieli wysoki cholesterol i otłuszczone wątroby.
Wkurzyłam się idę sie połozyć:wściekła/y:

reklama
WISIEŃKA- ależ Ty dziś bojowa
starwars.gif

ale pewnie-mozna sie wqrzyć!!

ja też wqrzona bo chcialam sie do gina zapisać na przyszly wtorek i liiiipa-nie ma miejsca bo gin mial urlop i teraz dopycha i nie ma już gdzie igly wlożyć-wrrrr

mam nadzieje,ze jak pojdziesz z Mackiem to sama niczego w przychodni nie zlapiesz ...

jestem jestem jestem...:-D:-D:-D:-D:-D
mąz znowu pojechał do pracy a ja zostałam z syneczkiem- zakatarzonym :/ meczy sie biedak...

Nie pamiętam która z Was pytała o termin- prawdopodobnie 10.10.2011 . mój mąz jest z 2 pazdz.:) ale jesli bede miała cesarke(pierwsza ciaza tak sie skonczyła- i jak to okreslila polozna nie mam daru do rodzenia dzieci naturalnie:/) to przypuszczam ze moze byc poczatkiem pazdz a koncem wrzesnia...najwazniesze zeby zdrowe było....

do lekarza umowilam sie na 24 lutego.

Kocurek, mlodammamusia -zdawajcie relacje jak po wizycie:)

Lazurowe, Tigunie, Mama i Palemka, Wiola, POK (jesli kogos pominełam przepraszam)mega &&&&&&&&&&& i mega wsparcie

Jos- sciaskam dla otuchy

Asionek- znam tego "lenia" najchetniej spałabym caly dzien - ale nie ma takiej mozliwosci nawet jak moj brzdac spi :)

no to chyba tyle:p

co tu taka cisza?

ja juz oblecialam poczte, bankomat i smietnik na plastikowe butelki. teraz bym cos zjadla ale nie wiem co.

pora obiadowa - trzeba wybaczyc :)
moje dziecko lezy na dywanie zajada ciastka i oglada bajke :) wiec mamuska szaleje na forum :)

no tak. chwila wolna - trzeba korzystac ;-)
ja wlasnie ogarnelam mieszkanko i zajadam sie czekoladka ;-) oj grzesze z tymi slodyczami...

reklama
a ja mam smaki na pizze :) smacznego , daj troszeczke!!!! ciezarnej sie nie odmawia;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry