reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia : gratulacje ogromne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale super!!! Laaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))

hej wszystkim
my dzis wstalismy o 9h30! a najgorsze ze nie czuje sie wyspana, podswiadomie czuwam i zle spie jak wiem ze maz jest daleko :(
mama : wrrr... cholerny kapec!
pok : :(
ja tez na bank bede miec @ juz sie nie nastawiam
raz ze od 2 dni temps. spadla a poza tym... wysypalo mi syfy... i ti tak ze az boli
u mnie standardowa rekacja (od kiedy rzucilam tabsy, tak smao mialam przed poldusiem) na nadejscie okresu.
zreszta przez te tabletki, hormony to tych krost mam 10 razy wiecej niz w okresie dojrzewania... mam ochote zajsc juz w ciaze zeby te syfy tez zniknely hahaha ;)

reklama
Musiałam trochę maili napisać.... i się przy tym zdenerwować wrrrrr..... Nie wiem dlaczego się tak dzieje, że w większości firm na odpowiedzialnych stanowiskach siedzą ludzie bez kompetencji :-/

Muszę się wyluzować, bo normalnie brzuch aż mnie zaczął pobolewać....

pysia z rozpędu Ci podziękowałam :)))) zajadam batonika orzechowego z karmelem :)))) i tak sobie myślę, czy aby limit szczęścia się na razie nie wyczerpał ....... może jakieś czary poczynić :dry:

reklama
No ! Zadzwoniła pipa stara i przeprosiła :wściekła/y: przesiąknięta systemem raszpla. Jak nie umie czytać ze zrozumieniem, to niech wróci do elementarza ;)))

Już będę grzeczna :-D
hahahaaa Kocurek się rozpędził :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry