reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - czekamy !!!!!!!!!! :-D

pysia - ale sama powiedz... testy dużo pomogły, prawda ? U mnie się drugi raz sprawdziły ;)))

Ostatnia edycja:
reklama
made nu będziemy razem obserwować swoje fasolki :) a potem edytka i mama
No pewnie, że testy pomogły :) PIerwszy raz je używałam, kiedyś używalam i były allegrowe i lipne były, a te bardzo ok :) to byl Twój 2 cykl?
ewcia wielkie dzięki :*:*:*:*:*:-)
Kocurek bywaj :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia - sprawdzałaś sobie na kiedy masz termin porodu według pierwszego dnia ostatniej miesiączki ? Mi wychodzi na 3 października )))

made mi na 6go października :-):-) a na ktorej stronce sprawdzalaś? tej co mama podała?
ewcia ok, się zrobi i suwaczek, najpierw muszę ochłonąć :-):-):-) rano to na pół śpiąco robiłam niedowierzałam, a teraz trochę wariuje

Pysia gratulacje!!!!!!!!!!!

k010.gif
h040.gif

pażdziernik cudowny miesiąc- urodzinki mojego mężusia i dlatego zależy mi na tym aby teraz się udało....:)

no nic czekamy dalej....

reklama
Ewcia a mi to od 4ej się smieje mordka :-D:-D:-D
szok, szok, szok... wciąż jednak nie wierzę... uwierzę jak zobaczę u gina fasolkę :)
mikusia a mi zależalo, żeby w tym roku się wyrobić :) i się udalo!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry