reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
na początku płaccił
bo pracował;)
potem juz nie płacił bo sie wolnił bo szef mu wogole nie wypłacał..
no i potem znowu płacił...
i ja nie wiem co oni od niego chcą...
Ostatnio stracił wszsytkie dokumenty wraz z wypłatą;(
ja juz nie wiem ....

A teraz pracuje ?
Bo jeśli tak, no to trudno stało się, spłacicieto jakoś przecież , dacie rade ... Duzo tego jest ?

Uciekam z pracy Laseczki.

Mloda musicie cos z tym zrobic, bo z czego kupicie wyprawke??

Do jutra laseczki bo dzisiaj kompa juz nie wlacze w domq bo w kinie bede... :-)

na początku płaccił
bo pracował;)
potem juz nie płacił bo sie wolnił bo szef mu wogole nie wypłacał..
no i potem znowu płacił...
i ja nie wiem co oni od niego chcą...
Ostatnio stracił wszsytkie dokumenty wraz z wypłatą;(
ja juz nie wiem ....

O kurcze, okradli go??? :szok::no:

Niech napisze pismo, że nie jest w stanie teraz spłacać, nie pracuje, czy mało zarabia. Niech pisze do banku a nie porozumiewa się z komornikiem. też mamy problemy ale nie rozmawiam z windykacją tylko z bankami pisze. Bo windykacja i komornicy to .... %&$*@&!)#@&_!*#_}

Ja też uciekam z pracki, papatki

Mlodamamusia sprawdź dokładnie te dokumenty - musicie wiedzieć na czym stoicie. Głowa do góry!

O kurcze, okradli go??? :szok::no:

Niech napisze pismo, że nie jest w stanie teraz spłacać, nie pracuje, czy mało zarabia. Niech pisze do banku a nie porozumiewa się z komornikiem. też mamy problemy ale nie rozmawiam z windykacją tylko z bankami pisze. Bo windykacja i komornicy to .... %&$*@&!)#@&_!*#_}

Ja też uciekam z pracki, papatki

pszczółka wiesz ile on takich pism juz napisał...

reklama
Wpadłam tylko na chwilkę się do Was wyszczerzyć :-) bo skończyłam zajęcia i resztę pracy zabieram do domku - będę z Wami e-dziennik robić i oceny końcowe wystawiać ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry