reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Musia!!!!! U staraczek nerwowy okres teraz! Ale nikt się nie obraża, bo za co???????

Sol szkoda brzuszka - ale ciepełko i masażyk powinien ulżyć!!!

Kocurku to super plany!!!!

KOCUREK- witamy weekendowo i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za mieszkanka -moze akurat ktores sie spodoba!!

MUSIA- to też sie dlugo nie męczylaś z partymi:tak:

PSZCZOLKA- wspolczuję tyle godzi porodu...musialas być wymęczona:-(
ja do szpitala dotarlam na 9 znim IP ,zanim badanie ,potem ktg i sala do porodów rodzinnych zwolnila sie po 12.00 Tom dojechal na 12.30 a o 14.11 urodzilam-5 godzin po przyjezdzie do szpitala,jak przyjechalam mialam 3 cm rozwarcia..

No bo nawet czesc zadnego :-(

kocur na sumieniu mam tylko te frytki ktore zjadlam, bo nie powinnam :sorry2: teraz leze i umieram ... :zawstydzona/y:

Ja trafilam z silnyi skurczami co 5 min o 12 a po 15 juz Patryk byl z nami.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MUSIA- nie denerwuje sie babo-u nas taka produkcja ,ze czasem jakis post umknie..
chcesz sie bić :):):)))) [FONT=&quot]
a080.gif
[/FONT]żartuję:):)))))))))))

ja dziś mam specyficzne poczucie humoru tak jak z klapsem do Pszczólki :)

mama haha mama solówa?:-D :)) Wlasnie widze ze produkcja pelna para, ale po ktoryms poscie zaczelam podejrzewac ze cos zrobilam ..

reklama
Witaj musia :-D :-p

Ja trafiłam do szpitala z 8cm rozwarcia hehe, lekarze opier.........lili mnie równo !!! No ale co, skoro 2 tygodnie z rozwarciem 4cm chodziłam :-p to moja wina, że potem nagle takie łubudubu???? W taksówce już prawie piszczałam, ale taksówkarz się spieszył! :sorry2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry