reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made u mnie jest gorzej... mala od urodzenia nie przyjela smoczka plastikoweko ani butli i do tej pory jest na cycy... w nocy sie budzi srednio jakies 5 razy, musi wtedy z 4,5 minut pocycac i spi dalej. wszedzie musze ja brac ze soba , z nikim nie zostanie bo cyca chce jak male dziecko co 2 czasem 3 h, prawie nie pije nic poza mlekiem i bardzo malo je stalych posilkow

reklama
Made co do pobudek nocnych to moj maly budzi sie na mleczko co 3,4h,widze ze nie tylko moj taki zarloczek:-p

Sen mnie zmorzyl po obiedzie..... Ja jestem ze stycznia i jestem typowym koziorozcem. 8arzylo mi sie rodzic we wrzesniu, a najlepiej w urodziny mojego W. Pazdziernik brzmi dobrze. Wag nie znam, ale skorpiony maja charakterki :-) A na bol glowy to u mnie teraz najlepszy jest sen, a wczesniej ketonal.
Pusto tu jak nigdy

Ostatnia edycja:
MADE, WIOLKA dzieki laski ;)
Ja juz mam zepsuty humor, czeka mnie ciezki weekend ajajaj. glowa od nowa boli a tu juz meza nie ma. pewnie zakonczy sie tym, ze wezme prysznic i pojde spac.

reklama
O! To przyszłam na sam koniec :) W takim razie życzę Wam babeczki pięknych snów.

Wiolka, Edytka - z jednej strony współczuję, ale z drugiej strony mnie uspokoiłyście, myślałam, ze tylko moje dziecko tak nie dosypia :)

Kocurku - u la la, chyba mi tą datę odczarowałaś swoją osobą ;))))

Dobranoc.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry