reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dopiero zdążyłam wrócić z pracy a tu tyle nowych postów :szok: na razie staram się połapać we wszystkim , kto co pisze, kto jest już a kto dopiero będzie w tej upragnionej ciąży :) ale myślę, że trochę mi to zajmie :-)

Kochane, witam sie z roboty!

Wlasnie jacys ludzie ogladaja nasze mieszkanko, wiec prosze o Wasze kciuki, zeby zlozyli oferte i kupili! :-D

Bede Was podczytywac, ale poki co kuuupa roboty... :-[

Nie ma sprawy Corin, mam nadzieję, ze pomoze :-)

Cześć K-rolcia :-D

Mary &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte, a Ty miałaś się dziś oszczędać w pracy. A jutro masz wolne czy też pracujesz?

A ja sie wyspalam wlasnie!!!!!!! Tu znow leje
corin moze poprostu corke szkola nudzi i wcale sie nie dziwie
zizi_16 to my mniej wiecej w tym samym czasie plodne mamy
mary beth trzymam&&& zeby kupili mieszkanie od was
k-rolcia szybko sie polapiesz, mnie to nie zajelo duzo czasu, podpowiem Ci ze ja do dzisiaj nie bylam, od dzisiaj nie wiem

Pszczolka, Amalfi - dzieki, kochane!
Pszczolka - staram sie oszczedzac, "na szczescie" mam teraz tylko kupe klikania w systemie... :baffled: Ale mimo wszystko nadal humor nietegi... :wściekła/y: Choc teraz moje mysli kraza wokol tych ludzi, ktorzy obejrzeli mieszkanko... :-) M. mi napisal sms, ze bylo pozytywnie... Ufff, mam nadzieje, ze wystarczajaco, by kupili!

Przepraszam, ze tak o sobie, ale ciezko z pracy klikac jak mi tu ludzie laza... :baffled:

PSZCZOLKA- no wlasnie mi tez to przyszlo do glowy,ze szybko rosną te bąki moje:tak:
AMALFI- no to sobie pospalaś;-)ale w taką pogode to sie nie dziwie:no:;-)
LIL- JAK sytuacja?????????????
MARY-BETH- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za sprzedaż mieszkanka:tak:

wiecie co -godzine temu zrobilam test owulacyjny i mam II kreski-ta druga jest ciut jasniejsza,mam nadzieje ze jutro bedą identyczne co bedzie oznaczac ,ze za 24-36godz.bede miala owulke:tak::-)matko az mnie glowa z emocji rozbolala bo balam sie ,ze nie wyjdzą II krechy a przeciez mialam od czwartku sluz plodny -wiec poki co wszystko idzie ladnie:tak::tak:

teraz mąż na kompie siedzial dlatego zniknęlam a poza tym rozmawialam z Wisieńką;-)

MARY-BETH- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za sprzedaż mieszkanka:tak:

wiecie co -godzine temu zrobilam test owulacyjny i mam II kreski-ta druga jest ciut jasniejsza,mam nadzieje ze jutro bedą identyczne co bedzie oznaczac ,ze za 24-36godz.bede miala owulke:tak::-)matko az mnie glowa z emocji rozbolala bo balam sie ,ze nie wyjdzą II krechy a przeciez mialam od czwartku sluz plodny -wiec poki co wszystko idzie ladnie:tak::tak:

teraz mąż na kompie siedzial dlatego zniknęlam a poza tym rozmawialam z Wisieńką;-)

Mama - no to masa kciukow za staranka!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I dzieki, kochana! Boze, jak my z moim M. bysmy juz chcieli wiekszy domek... :tak:;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry