- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
J
jaewa
Gość
Mary dziekuje, Ty moja powinnas dostac jakos w polowie przyszlego tygodnia
Wybacz bo sie zgubilam, Ty ta chate sprzedajesz czy kupujesz? Ja napisalam o sprzedazy swojej bo mi sie wydaje ze sprzedajesz...jak nie to przepraszam bo sie zakrecilam
Monia wytrwalosci w pracy zycze, jedno dobre co ze w piwnicy nie bedziesz musiala siedziec
Bibinka, Nagapalma witajcie Kochane
Wybacz bo sie zgubilam, Ty ta chate sprzedajesz czy kupujesz? Ja napisalam o sprzedazy swojej bo mi sie wydaje ze sprzedajesz...jak nie to przepraszam bo sie zakrecilam
Monia wytrwalosci w pracy zycze, jedno dobre co ze w piwnicy nie bedziesz musiala siedziec
Bibinka, Nagapalma witajcie Kochane
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewela Kochana a Ty kiedy na te zakupy sie wybierasz? Poradz cos jakas salatke mam jutro zrobic do kurczaka bo mi pomyslow brak...
A seksik i owszem dobry na wszystko Libido nie spi
Kochana stringi prasujesz? Mysle ze to musi byc wyczerpujaca praca
Zaraz sie ogarniam i brykam na zakupy
Sałatkę do kuraka...hm....pekinka na słodko może co? Pekinka, 3łyżki majonezu, 1 łyżka dżemu pomarańzowego, 2 łyżki jogurtu naturalnego, 1 łyża musztardy chrzanowej i pomarańcze. Kapustkę szatkujesz, pomarańcze w kosteczkę. Majonez łączysz z musztardą, jogurtem i dżemem. I wsio łączysz. Pychotka!
ciacho jest tak ze zapraszam serdecznie!!!!!
O, to jak jest ciacho to zadzieram kiecę i lecę
Ewelinka - hej! Jak tam samopoczucie? ;-)
Cześć kochana :*
A powiem Ci, że jakoś marnie, ale do przodu ;-)
Monia, witaj :*
Bibinka, moja Ty pocieszko!!!!!!!!!
Palma, witaj :*
F
Fleur
Gość
No własnie jedna ale wydaje mi sie ,ze z tym testem jest cos nie tak bo nie zapełnił sie tak do konca na niebiesko jak poprzedni o 9 otwieraja apteke wiec pojde po inny .hej i czołem:-).coś ostatnio trzepnięta jakaś jestem i ochoty brak na cokolwiek.
mama,ewelinka,ewcia,jaewa,fleur,maggy,renna,mary,monia witajcie:-)
mama fajnie,że Dominiś już lepiej
ewelinka przygoda,przygoda każdej chwili szkodaa aaaaaaaaaaaaaa
fleur jak to jedna krech dziś???
J
jaewa
Gość
Ewelinko :* Zrobie jutro do kurczaczka
Fleur daj znac potem co wyszlo
Fleur daj znac potem co wyszlo
J
jaewa
Gość
Renna Kochana nie namawiam No chyba ze by u Ciebie byla ta sama pora co u mnie to czemu nie?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
PALEMKO- czesc kochana,jak tam wczorajszy atak?
MONIA- no mam nadzieje,ze wyrobisz sie z praca i niedlugo zaczniesz zasluzony urlop-tule...
BIBINKA- cześć siora;-)milo Cie widzie z rana na zlocie czarownic;-)tak naszczescie Domi juz lepiej-wykaraskal sie
FLOUR- TRZYMAM &&&&&&&&&&& za kolejny test z II kreskami-cos nie tak bo jesli z popoludniowego wyszlo a rannego nie...ktorys test musial byc trafiony-kochana zrob trzeci i bedzie wiadomo-kup jeszcze innej firmy
MARY-BETH- pewnie ,jak jest mozliwosc zrobienia wekszej lazienki to jasne
EWELINKA- ubran na pewno masz wystarczająco;-)
MONIA- no mam nadzieje,ze wyrobisz sie z praca i niedlugo zaczniesz zasluzony urlop-tule...
BIBINKA- cześć siora;-)milo Cie widzie z rana na zlocie czarownic;-)tak naszczescie Domi juz lepiej-wykaraskal sie
FLOUR- TRZYMAM &&&&&&&&&&& za kolejny test z II kreskami-cos nie tak bo jesli z popoludniowego wyszlo a rannego nie...ktorys test musial byc trafiony-kochana zrob trzeci i bedzie wiadomo-kup jeszcze innej firmy
MARY-BETH- pewnie ,jak jest mozliwosc zrobienia wekszej lazienki to jasne
EWELINKA- ubran na pewno masz wystarczająco;-)
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Jaewa, zrób...paluszki lizac ;-)
Mama, pewnie tak...ale wiesz...każdy pretekst dobry, by kupić sobie coś nowego ;-)
Mama, pewnie tak...ale wiesz...każdy pretekst dobry, by kupić sobie coś nowego ;-)
reklama
nika32
Fanka BB :)
Śniadanie wszamane - nie ma to jak świeże pomidorki prosto z krzaka - rozpusta na całego
MAMA dobrze że z Domisiem lepiej
MARY dacie radę... a zawsze lepszy dom niż mieszkanie w bloku;-)
FLEUR no to rób następny test i dawaj znak co wyszło... Tylko nie bierz wadliwego;-)
BIBINKA hejka:-) Jak po wczorajszej audiencji?
EWCIA tulę... Twarda kobitka jesteś dasz radę...
Witam te babeczki które dołączyły:-)
MAMA dobrze że z Domisiem lepiej
MARY dacie radę... a zawsze lepszy dom niż mieszkanie w bloku;-)
FLEUR no to rób następny test i dawaj znak co wyszło... Tylko nie bierz wadliwego;-)
BIBINKA hejka:-) Jak po wczorajszej audiencji?
EWCIA tulę... Twarda kobitka jesteś dasz radę...
Witam te babeczki które dołączyły:-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: