reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary dziekuje, Ty moja powinnas dostac jakos w polowie przyszlego tygodnia:)
Wybacz bo sie zgubilam, Ty ta chate sprzedajesz czy kupujesz? Ja napisalam o sprzedazy swojej bo mi sie wydaje ze sprzedajesz...jak nie to przepraszam bo sie zakrecilam :p

Monia wytrwalosci w pracy zycze, jedno dobre co ze w piwnicy nie bedziesz musiala siedziec :)

Bibinka, Nagapalma witajcie Kochane :)

Ewela Kochana a Ty kiedy na te zakupy sie wybierasz? Poradz cos jakas salatke mam jutro zrobic do kurczaka bo mi pomyslow brak...
A seksik i owszem dobry na wszystko :) Libido nie spi :p
Kochana stringi prasujesz? Mysle ze to musi byc wyczerpujaca praca :p

Zaraz sie ogarniam i brykam na zakupy :tak:
Sałatkę do kuraka...hm....pekinka na słodko może co? Pekinka, 3łyżki majonezu, 1 łyżka dżemu pomarańzowego, 2 łyżki jogurtu naturalnego, 1 łyża musztardy chrzanowej i pomarańcze. Kapustkę szatkujesz, pomarańcze w kosteczkę. Majonez łączysz z musztardą, jogurtem i dżemem. I wsio łączysz. Pychotka!

ciacho jest tak ze zapraszam serdecznie!!!!! :)

O, to jak jest ciacho to zadzieram kiecę i lecę :-D

Ewelinka - hej! Jak tam samopoczucie? ;-)

Cześć kochana :*
A powiem Ci, że jakoś marnie, ale do przodu ;-)

Monia, witaj :*

Bibinka
, moja Ty pocieszko!!!!!!!!! :-D :-D

Palma, witaj :*

hej i czołem:tak::-).coś ostatnio trzepnięta jakaś jestem i ochoty brak na cokolwiek:baffled:.

mama,ewelinka,ewcia,jaewa,fleur,maggy,renna,mary,monia witajcie:tak::-)

mama fajnie,że Dominiś już lepiej:tak:
ewelinka przygoda,przygoda każdej chwili szkodaa aaaaaaaaaaaaaa:-D
fleur jak to jedna krech dziś???
No własnie jedna ale wydaje mi sie ,ze z tym testem jest cos nie tak bo nie zapełnił sie tak do konca na niebiesko jak poprzedni o 9 otwieraja apteke wiec pojde po inny .

mary - beth z mleczkiem sobie zyczysz??

mama a jak synek??

jaewa to nie pachnie patologia tylko to juz patologia zaawansowana bo ja musze dzisiaj jeszcze do miasta jechac :)

PALEMKO- czesc kochana,jak tam wczorajszy atak?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MONIA- no mam nadzieje,ze wyrobisz sie z praca i niedlugo zaczniesz zasluzony urlop-tule...

BIBINKA- cześć siora;-)milo Cie widzie z rana na zlocie czarownic;-):-D:-D:-Dtak naszczescie Domi juz lepiej-wykaraskal sie:tak:
FLOUR- TRZYMAM &&&&&&&&&&& za kolejny test z II kreskami-cos nie tak bo jesli z popoludniowego wyszlo a rannego nie...ktorys test musial byc trafiony-kochana zrob trzeci i bedzie wiadomo-kup jeszcze innej firmy:tak:

MARY-BETH- pewnie ,jak jest mozliwosc zrobienia wekszej lazienki to jasne:tak:
EWELINKA- ubran na pewno masz wystarczająco;-)

reklama
Śniadanie wszamane - nie ma to jak świeże pomidorki prosto z krzaka - rozpusta na całego:-D:-D:tak::tak:

MAMA dobrze że z Domisiem lepiej:tak:
MARY dacie radę... a zawsze lepszy dom niż mieszkanie w bloku;-)
FLEUR no to rób następny test i dawaj znak co wyszło... Tylko nie bierz wadliwego;-)
BIBINKA hejka:-) Jak po wczorajszej audiencji?
EWCIA tulę... Twarda kobitka jesteś dasz radę...

Witam te babeczki które dołączyły:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry