reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam ponownie moje panie!!!!
Szczesliwa to super ze sa jeszcze tacy ludzie ze bezinteresownie pomagaja. to miłe
maggy gratuluje zdrowej dzidzi :)
mama05 wierze ze bedzie dobrze napewno pięknie pęknie pęcherzyk.

reklama
maggy - tylko pamiętaj żeby jakimś żelem albo oliwką nasmarować żeby lepiej przewodziło :tak: Ja mam żel do usg bo małżyk mi z pracy przyniósł :-p A możesz spróbować znaleźć maluszka ale może być ciężko - ale wiesz już jakiej prędkości nasłuchiwać :-D

A ja wróciłam właśnie z ostatniej hurtowni i moje nadzieje spłonęły :dry: ale cóż - Kraków zostaje :-D

Mamcia - dziekuje kochana na pewno bede pytać :):).... oj mamcia te leki to szok cio tyle kasy na to idzie ..... ale wiem ze jak ktoś chce to nie ma mocnych :)
Renna - pewnie ze tak tym bardziej ze wszystko jest drogie ....a tak tu łóżeczko wózek a tu mama mi ciuszki od koleżanki przyniosła .... ale i tak nadal pytam znajomych bo trzeba je posiadać :)

Szczesliwa- ale super, ze bedziesz miala tyle rzeczy na start… rewelacja!!! Dzieki temu zaoszczedzisz duzo kasy... strasznie sie ciesze :)

Jeju jestem taka jakas zmeczona juz dzisiaj.. nie spalam za dlugo, bo jakies 5h i to pewnie dlatego... ale jak wroce do domu, to zaraz sie walne do lozka ;)

Sol- zel zakupiony od razu z urzadzeniem :D lekarz powiedzial, ze sie nic dziecku nie stanie, tylko zebym nie szalala z tym :D

szczęśliwa mamuśko wiesz każdy chce dla swojej dzidzi najlepiej wszystko i jak najlepsze :-)
mamuś kochana od tego jesteśmy żeby też czasem wstrząsnąć :-) a o aptece mi nie mów ja niedawno stówkę na dupki i no-spę wydałam ,ale jak trzeba...

Ja na szczęście chyba najdroższe rzeczy mam po małym to się oszczędza wózek jest beżowo piaskowy więc pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki. Odciągacz do pokarmu to mus bo mój mały nie umiał jeść a cycki to mi chyba o mało nie wybuchły więc Toma posłałam biegiem i jest zresztą praktyczna rzecz.
Sterylizator do buteleczek ,podgrzewacz...choć ja mam nadzieję ,że tym razem będę mogła karmić samą piersią bo przez 4miesiące walczyłam z tym laktatorem ,a i tak mały wszystko wymiotował...przyznam też ,że mam w domku jeden nowy dresik kremowy i dwie czapeczki bo nie mogłam się oprzeć. Jak w sklepie małemu coś kupowałam...

maggy - i ma rację :-D

Szczęśliwa to fajnie że koleżanka Ci wszystko da - bo wyprawka niekiedy jest koszmarem rodziców :-p a zaoszczędzone pieniądze trzymaj bo zobaczysz ile będzie szło na pampersy i inne duperelki :-D

No i sobie sprawdziłam wagę tego z Mothercare i waży 5.7 kg i muszę pomyśleć czy na pewno chcemy kupić :dry: Nie mam jakoś już na nic dzisiaj nastroju.

SZCZESLIWA- no to ciesze ie razem z Toba-super!!!ja tez tak wlasnie wydawalam wszystko.a teraz jak sie uda-jeśli...- to trzeba bedzie wszystko kupic,ale co tam...jest Marylka wiec dam rade!!!:tak::-D

JULITKA- a czujesz sie na @???pozdrawiam i pisz z nami czesciej:tak:

dzieciaki szaleja na ogrodzie ,za 45 min bedzie Tom.slonko przegina dzis:crazy:jest bardzo gorąco i parno...
Wczoraj i przedwczoraj tak mnie bardzo bolał brzuch właśnie jak na @ ale dzisiaj już nie, tylko jestem cały czas głodna hehe masakra ile to można jeść :) będę na pewno pisała częściej :)

Maggy - to sie tak mówi ale kase na maluszka trzeba wydać :):)
Marcepanek - no jak każda mamusia chce jak najlepiej :) jeszcze potem chce mieszkanie przed końcem pomalować :) i znów kasa i tak wiecznie coś ....ale sam zakup daje tyle radości że szok :)
Sol- wiem wiem :) może mam głupi pomysł ale chciałabym aby moje maleństwo wychować na pieluszkach tetrowych a pampersy tylko na wyjście :)

Ostatnia edycja:
Jestem kochane :)
Maggy - mamusiu ciesze sie ze z maleństwem wszystko ok :) i dobrze Cie rozumiem z tą ulgą :)
Mamcia - trzymam &&&&&& za pęcherzyk :) oby ładnie pękł i był Rysio :)
Do mnie napisałam moja siostrzyczka jej koleżanka ma dla mnie wózek łóżeczko i becik za darmoche :) w przyszłym tygodniu mi przywiezie .... miałam miec wózek od znajomego ale chciał kase a tak nic nie płace wiec sie opłaca co do łożeczka to sie ciesze bo ten kojec od siostry byłby ok gdyby miał regulacje wysokości a nie ma wiec od tej koleżanki bardziej mi sie przyda :) kupie jej dobrą kawusie i coś słodkiego bo też ma dzieciaki :) Łaaaaa sie ciesze szok :) przekonałam rodziców ze przesądy nie sa dla mnie :) a za tą kase mogę kupić sobie inne pierdołki dla malucha :) niebawem półmetek wiec powolusiu sobie zaczynam zbierać wszystko do kupy :):)
no to superasko :):):):):):)

Iwonka Wszystkiego Najlepszego :* spełnienia wszystkich marzeń :*:*:*

Ja kochane czekam na @ ale znając mojego pecha to pewnie będzie już dziś :( jak co miesiąc to samo jedno wielkie rozczarowanie buziaczki dla was :*

hej mam nadzieje że @ nie przyjdzie :) ja też jestem z zachodniopomorskiego :):):)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry