- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
S
Sol
Gość
maggy - tylko pamiętaj żeby jakimś żelem albo oliwką nasmarować żeby lepiej przewodziło Ja mam żel do usg bo małżyk mi z pracy przyniósł A możesz spróbować znaleźć maluszka ale może być ciężko - ale wiesz już jakiej prędkości nasłuchiwać
A ja wróciłam właśnie z ostatniej hurtowni i moje nadzieje spłonęły ale cóż - Kraków zostaje
A ja wróciłam właśnie z ostatniej hurtowni i moje nadzieje spłonęły ale cóż - Kraków zostaje
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Mamcia - dziekuje kochana na pewno bede pytać .... oj mamcia te leki to szok cio tyle kasy na to idzie ..... ale wiem ze jak ktoś chce to nie ma mocnych
Renna - pewnie ze tak tym bardziej ze wszystko jest drogie ....a tak tu łóżeczko wózek a tu mama mi ciuszki od koleżanki przyniosła .... ale i tak nadal pytam znajomych bo trzeba je posiadać
Renna - pewnie ze tak tym bardziej ze wszystko jest drogie ....a tak tu łóżeczko wózek a tu mama mi ciuszki od koleżanki przyniosła .... ale i tak nadal pytam znajomych bo trzeba je posiadać
U
użytkowniczka usunieta
Gość
Szczesliwa- ale super, ze bedziesz miala tyle rzeczy na start… rewelacja!!! Dzieki temu zaoszczedzisz duzo kasy... strasznie sie ciesze
Jeju jestem taka jakas zmeczona juz dzisiaj.. nie spalam za dlugo, bo jakies 5h i to pewnie dlatego... ale jak wroce do domu, to zaraz sie walne do lozka
Sol- zel zakupiony od razu z urzadzeniem lekarz powiedzial, ze sie nic dziecku nie stanie, tylko zebym nie szalala z tym
Jeju jestem taka jakas zmeczona juz dzisiaj.. nie spalam za dlugo, bo jakies 5h i to pewnie dlatego... ale jak wroce do domu, to zaraz sie walne do lozka
Sol- zel zakupiony od razu z urzadzeniem lekarz powiedzial, ze sie nic dziecku nie stanie, tylko zebym nie szalala z tym
Marcepanek
Fanka BB :)
szczęśliwa mamuśko wiesz każdy chce dla swojej dzidzi najlepiej wszystko i jak najlepsze :-)
mamuś kochana od tego jesteśmy żeby też czasem wstrząsnąć :-) a o aptece mi nie mów ja niedawno stówkę na dupki i no-spę wydałam ,ale jak trzeba...
Ja na szczęście chyba najdroższe rzeczy mam po małym to się oszczędza wózek jest beżowo piaskowy więc pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki. Odciągacz do pokarmu to mus bo mój mały nie umiał jeść a cycki to mi chyba o mało nie wybuchły więc Toma posłałam biegiem i jest zresztą praktyczna rzecz.
Sterylizator do buteleczek ,podgrzewacz...choć ja mam nadzieję ,że tym razem będę mogła karmić samą piersią bo przez 4miesiące walczyłam z tym laktatorem ,a i tak mały wszystko wymiotował...przyznam też ,że mam w domku jeden nowy dresik kremowy i dwie czapeczki bo nie mogłam się oprzeć. Jak w sklepie małemu coś kupowałam...
mamuś kochana od tego jesteśmy żeby też czasem wstrząsnąć :-) a o aptece mi nie mów ja niedawno stówkę na dupki i no-spę wydałam ,ale jak trzeba...
Ja na szczęście chyba najdroższe rzeczy mam po małym to się oszczędza wózek jest beżowo piaskowy więc pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki. Odciągacz do pokarmu to mus bo mój mały nie umiał jeść a cycki to mi chyba o mało nie wybuchły więc Toma posłałam biegiem i jest zresztą praktyczna rzecz.
Sterylizator do buteleczek ,podgrzewacz...choć ja mam nadzieję ,że tym razem będę mogła karmić samą piersią bo przez 4miesiące walczyłam z tym laktatorem ,a i tak mały wszystko wymiotował...przyznam też ,że mam w domku jeden nowy dresik kremowy i dwie czapeczki bo nie mogłam się oprzeć. Jak w sklepie małemu coś kupowałam...
S
Sol
Gość
maggy - i ma rację
Szczęśliwa to fajnie że koleżanka Ci wszystko da - bo wyprawka niekiedy jest koszmarem rodziców a zaoszczędzone pieniądze trzymaj bo zobaczysz ile będzie szło na pampersy i inne duperelki
No i sobie sprawdziłam wagę tego z Mothercare i waży 5.7 kg i muszę pomyśleć czy na pewno chcemy kupić Nie mam jakoś już na nic dzisiaj nastroju.
Szczęśliwa to fajnie że koleżanka Ci wszystko da - bo wyprawka niekiedy jest koszmarem rodziców a zaoszczędzone pieniądze trzymaj bo zobaczysz ile będzie szło na pampersy i inne duperelki
No i sobie sprawdziłam wagę tego z Mothercare i waży 5.7 kg i muszę pomyśleć czy na pewno chcemy kupić Nie mam jakoś już na nic dzisiaj nastroju.
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Wczoraj i przedwczoraj tak mnie bardzo bolał brzuch właśnie jak na @ ale dzisiaj już nie, tylko jestem cały czas głodna hehe masakra ile to można jeść będę na pewno pisała częściejSZCZESLIWA- no to ciesze ie razem z Toba-super!!!ja tez tak wlasnie wydawalam wszystko.a teraz jak sie uda-jeśli...- to trzeba bedzie wszystko kupic,ale co tam...jest Marylka wiec dam rade!!!
JULITKA- a czujesz sie na @???pozdrawiam i pisz z nami czesciej
dzieciaki szaleja na ogrodzie ,za 45 min bedzie Tom.slonko przegina dzisjest bardzo gorąco i parno...
Szczęśliwa25
Maggy - to sie tak mówi ale kase na maluszka trzeba wydać
Marcepanek - no jak każda mamusia chce jak najlepiej jeszcze potem chce mieszkanie przed końcem pomalować i znów kasa i tak wiecznie coś ....ale sam zakup daje tyle radości że szok
Sol- wiem wiem może mam głupi pomysł ale chciałabym aby moje maleństwo wychować na pieluszkach tetrowych a pampersy tylko na wyjście
Marcepanek - no jak każda mamusia chce jak najlepiej jeszcze potem chce mieszkanie przed końcem pomalować i znów kasa i tak wiecznie coś ....ale sam zakup daje tyle radości że szok
Sol- wiem wiem może mam głupi pomysł ale chciałabym aby moje maleństwo wychować na pieluszkach tetrowych a pampersy tylko na wyjście
Ostatnia edycja:
maryla86
Fanka BB :)
no to superaskoJestem kochane
Maggy - mamusiu ciesze sie ze z maleństwem wszystko ok i dobrze Cie rozumiem z tą ulgą
Mamcia - trzymam &&&&&& za pęcherzyk oby ładnie pękł i był Rysio
Do mnie napisałam moja siostrzyczka jej koleżanka ma dla mnie wózek łóżeczko i becik za darmoche w przyszłym tygodniu mi przywiezie .... miałam miec wózek od znajomego ale chciał kase a tak nic nie płace wiec sie opłaca co do łożeczka to sie ciesze bo ten kojec od siostry byłby ok gdyby miał regulacje wysokości a nie ma wiec od tej koleżanki bardziej mi sie przyda kupie jej dobrą kawusie i coś słodkiego bo też ma dzieciaki Łaaaaa sie ciesze szok przekonałam rodziców ze przesądy nie sa dla mnie a za tą kase mogę kupić sobie inne pierdołki dla malucha niebawem półmetek wiec powolusiu sobie zaczynam zbierać wszystko do kupy
hej mam nadzieje że @ nie przyjdzie ja też jestem z zachodniopomorskiegoIwonka Wszystkiego Najlepszego :* spełnienia wszystkich marzeń :*:*:*
Ja kochane czekam na @ ale znając mojego pecha to pewnie będzie już dziś jak co miesiąc to samo jedno wielkie rozczarowanie buziaczki dla was :*
reklama
Szczęśliwa25
Marylko - a jak u Ciebie kochana z utargiem??
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: