reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się wieczornie
Eh dzionek zleciał szybiutko. Byliśmy ponad 2 godzinki na rowerkach - jazda moją nową bryką sprawia mi niesamowitą radość.
Lece poczytać co u Was :)

reklama
witam was dziewczynki :-) Witaj tez groszek ..
mam dla was wiesci od mojego lekarza. otoz wynik bety znow1,20 i stwierdzil ze to jednak nie ciaza.. i przepisal mi takie tabletki na uregulowanie @ Castangus. wiecie cos o tym leku? pomaga moze?

Czesc Kasieńka - oj ja Ci kochan nie pomoge bo ja nie jestem tak obeznana w tematach leków ..... przykro mi ze beta taka niska :( tule Cie :*

Nie, jednak nie mam szans by to nadrobić co pisałyście to może napiszecie czy wydarzylo się coś ważnego dziś? :tak::tak:
:ninja2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szczęśliwa ok wybaczam więc :-D:-D:-D
Myślałam, ze poczytam co nieco ale nie mam czasu jednak bo za niedlugo będzie trzeba się szykować, a zanim bym to wszystko przeczytala to bym nic nie zdążyła tu napisać o :eek:

hej dziewczyny ja właśnie zaczynam się starać o dzidziusia byłam już w ciąży ale wtedy nie było mi dane donosić ciąży to już za mną teraz zaczynam na nowo.
GROSZEK witam i pisz czesto z nami-powodzenia Ci zycze,zeby tym razem sie udalo-ja tez jestem po stracie wiec Cie rozumiem...
witam was dziewczynki :-) Witaj tez groszek ..
mam dla was wiesci od mojego lekarza. otoz wynik bety znow1,20 i stwierdzil ze to jednak nie ciaza.. i przepisal mi takie tabletki na uregulowanie @ Castangus. wiecie cos o tym leku? pomaga moze?
KASIEŃKA- co do leku to ja nie biore,ale nasza Marylka bierze i podobno dziala -Jej ladnie wydluzyl cykl-musialbys jutro z Marylka obgadac jak sie po tym leku czuje:tak:

SZCZESLIWA,PYSIA- witajcie....

ja zaraz sie klade..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry