reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maggy - ja też spać nie mogę, budzę się w nocy, od 5 już spać nie mogę :dry: Uroki ciąży :-p

marcepanku - a co mamy nie trzymać :-D

maryla a u męża w pracy nie masz takiej opcji ubezpieczenia rodzinnego?

Mąż mnie właśnie przyłapał na BB i się śmieje że się stęskniłam za wami :-D I poszedł mi robić miejsce na kompa :-D Spadam się ubierać i lecę po te koszyki :-D

reklama
Kurczę, szefowa mi oznajmiła, że jest chora, więc musze pracować dłużej i zaczynam wczesniej... :baffled::baffled: Ja też, jak Marylka, jakaś wypalona jestem, zmęczona jak nie wiem co... :-( Wczoraj miałam strasznie ciężki dzień w pracy i narzekających ludzi, a dziś normalnie męka.

Nic to. Ale w dalszym ciągu miłego dnia i już się żegnam! ;-)

maggy - ja też spać nie mogę, budzę się w nocy, od 5 już spać nie mogę :dry: Uroki ciąży :-p

Mąż mnie właśnie przyłapał na BB i się śmieje że się stęskniłam za wami :-D I poszedł mi robić miejsce na kompa :-D Spadam się ubierać i lecę po te koszyki :-D
a no tak... tylko dlaczego o 3??? juz bym wolala 5 :D ahahaha
widze, ze maz wyrozumialy :D jeszcze sniadanie Ci powienien podac :D
wiecie co??? tu sa bardzo fajne rzeczy, chociaz gramatyka do bani, ale info wydaja sie ok.. i jest napisane w kazdym tygodniu info rowniez do faceta i chyba w 6 tygodniu ciazy jest, ze powinien pomoc kobiecie i mile widziane jest sniadanie do lozka :D ahaha ja to mojemu tlumaczylam wczoraj i zobowiazal sie, ze sie poprawi :D... zobaczymy :)
a tu stronka:
Brzuszek.Net - Tydzień 1 : FORUM : KALENDARZ CIĄŻY : BLOGI

Mary - no to kiepsko... milego dnia Ci zycze pomimo wszystko!!!!

marcepanku - a co mamy nie trzymać :-D

maryla a u męża w pracy nie masz takiej opcji ubezpieczenia rodzinnego?

K nie ma dodatkowego ubezpieczenia z firmy :(

Kurczę, szefowa mi oznajmiła, że jest chora, więc musze pracować dłużej i zaczynam wczesniej... :baffled::baffled: Ja też, jak Marylka, jakaś wypalona jestem, zmęczona jak nie wiem co... :-( Wczoraj miałam strasznie ciężki dzień w pracy i narzekających ludzi, a dziś normalnie męka.

Nic to. Ale w dalszym ciągu miłego dnia i już się żegnam! ;-)
to jest nas dwie ja najchętniej bym dziś leżała na plaży na wygodnym leżaczku w pobliżu przydał by sie przystojny kelner z dobrym drinkiem i jeszcze przystojniejszy masażysta - takie moje marzenie na dziś :)

to jest nas dwie ja najchętniej bym dziś leżała na plaży na wygodnym leżaczku w pobliżu przydał by sie przystojny kelner z dobrym drinkiem i jeszcze przystojniejszy masażysta - takie moje marzenie na dziś :)
to juz jest nas 3 :D hahaa
czesc Marylka i udanego utargu zycze :)

Hej Laseczki:-D
Dzisiaj piekny dzien sie zapowiada a ja na popoludnie do pracy:-(
Jak wczoraj wolne mialam i pojechalam na dzialke to burza byla:crazy:
Co za zlosliwosc...

Widze pusto tutaj cosik z ranca, widac ze weekend:tak:

andzia to mój 27dc ale to skomplikowane troszkę bo 22.05.2010r poroniłam 20.06.2010r było pierwsze tym tyrym po którym 21.06.2010r dostałam tak jakby okresu który był bardzo skąpy. I podejrzewamy ,że do zapłodnienia mogło dojść 20.06.2010r i że owy okres był czymś innym.
Wczoraj też robiłam bete poziom 17,38mlU/ml.
Objawy owszem już od tygodnia mdli i nawet kończy się to w wc... ale do tego od kilku dni piersi bolą i swędzą niesamowicie ,że musiałam zrezygnować z spania na brzuchu.
pralinka ta pogoda daje w kość:wściekła/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry