reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie laski.
Wisieńka strasznie się cieszę ,że tak szybko się wszystko goi i trzymam kciuki za zielone światełko od gina :tak:
mlodam przykro mi ,życie jest tak niesprawiedliwe dla tak wielu...

A tak w ogóle to taka mała wiadomość beta pozytywna:zawstydzona/y:

reklama
wisienka mam 24 lata i to byla moja pierwsza ciaza ktora poronilam:( bardzo ciezko to przezylam ale sie podnosze... eraz planujemy drugie malenstwo.. mam nadzieje ze sie uda..
dziewczyny mam do was pytanie. teraz w niedziele mialam dostac @ nie dostalam go do tej pory. przed wczoraj robilam test i wynik byl negatywny :( ale pytanie jest takie. czy jak za pare dni nie bede miala jeszcze okresy to czy wynik testu moze sie zmienic?

dziewczyny mam do was pytanie. teraz w niedziele mialam dostac @ nie dostalam go do tej pory. przed wczoraj robilam test i wynik byl negatywny :( ale pytanie jest takie. czy jak za pare dni nie bede miala jeszcze okresy to czy wynik testu moze sie zmienic?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marcepanku cieszę sie razem z Tobą, ile ci wyszło?? Bo to poczatek jest teraz, już wiesz czyli możesz zadbac o wszystko, bierzesz kwas foliowy naturalnie?
kasienka Jest taka mozliwość , ze owulka ci się przesuneła o kilka dni i test już nie czuje, zwłaszcza ten o czułości 25. Mi z Dzwoneczkiem tez test nie wyszedł i Jsorbek tez a byłyśmy w ciązy już sporo i sorbus prosze jak slicznie fasolkuje!

Cześć:)

Marcepanek i Ty tak o tym cichutko??? Pozytywna beta to bardzo dobry początek:))

Mlodam bardzo mi przykro:(( Kurcze miałam nadzieję że będzie dobrze:(

kasienka, kasiaczek witajcie i rozgośćcie się:)

Wisienka zobaczysz wkońcu nadejdzie ten moment że pragnienie będzie silniejsze niż strach! I wtedy znowu zaczniecie się starać!

Kurcze czemy Wy wszystkie mieszkacie tak daleko!!! Czy jest ktoś z okolicy Lublina???

wlasnie robilam test o czulosci 25.. zobacze co bedzie za pare dni. jak nie to zrobie bete i bede miala pewnosc bo moja gin jest na urlopie

marcepanek gratuluje pozytywnej bety:) a powiedzcie mi cos, ile te badanie kosztuje?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
monia ciesze się, ze tam jest wszystko dobrze, bałam się, ze cos mi źle zrobili w tej masówce w szpitalu.No niestety ja daleko ale może któras jest z twoich okolic.:tak:
marcepanek no własnie jakaś taka niesmiała jak nie ty!
kasienka ja za swoja bete płaciłam około 30 zł. Ale wiem, ze jeste róznie.Generalnie tyle co 2 dobre testy a mówi duzo więcej bo masz pewnośc ciąży i znasz orientacyjny tydzień.

monia_55- ja też ubolewam, że nie ma nikogo z moich okolic:-(

Marcepanek- wstyd się przyznać, ale ja nie nie kumam o co chodzi z tą Betą, nie miałam okazji się w ten sposób badać, ale jeśli to dobry początek tak jak piszą dziewczyny to ciesze się ogromnie i po cichu już Ci gratuluje...:-) W dalszym ciągu mocno trzymam kciuki!

monia,kasienka,kalamandyna,wisieńka dzięki!
Wisieńka mam 17,38mlU/ml :-) no ja nie mogę do teraz uwierzyć ,że jednak jest ok :-D
kasienka u mnie kosztuje 20zł
kalamandyna to badanie krwi w której sprawdzają poziom Beta HCG hormon występujący u ciężarnej.

A co się dzieję z mamą od wczoraj chyba się jeszcze nie odzywała?

Ostatnia edycja:
Mama ostro remontuje:))
Marcepanek jak chcesz mieć pewnośc że wsio ok to zrób jeszcze jedną i zobacz jak rośnie.
Po 48 godzinach powinna urosnąć 66%

Ja spadam do domku.
Miłej reszty dnia:)

Ostatnia edycja:
reklama
monia dzięki za info :-)
W poniedziałek idę znów ;-)
kasienka przepraszam ,że pytam ,ale kiedy poroniłaś i w którym tygodniu?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry