reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARCEPANEK- na,na,na,na-ja tam nie mam nic przeciwko:))

BUNIA- Dominik patrzy na mnie i mowi- MAMO JAKIE MASZ PIEKNE KOLCZYKI TO OD CIOCI?? prawdziwy facet-zauwazyl i pochwalil:))

Ostatnia edycja:
reklama
Mama, ludzi straszysz;-)
Wlasnie kawusie zrobilam, a dzionek pracowicie:tak:
Przez weekend nie sprzatalam bo wiadomo, bylismy po za domem. Dzisiaj wiedzialam ze bede miala kue roboty, a tu ku mojemu zaskoczeniu przyszlam do domu a Mezus posprzatal..
Po nocce wstal wczensiej i posprzatal:-D
No ale wiadomo ze zostaly mi male poprawki;-)

A jak u Ciebie?? Objawy jakies masz juz??:)

mama mnie takie coś by nawet ucieszyło:-)
Test mam już pozytywny ,ale chciałabym odczuć milion objawów ciążowych. Wiem jednak sama że To za wcześnie i jeśli jakimś cudem zaszłam to ten dzień w którym podobno mi się udało 20.06.2010r. Czyli i tak minęło dopiero 17dni.

PRALINKA- to milo ze strony męża ze posprzatal:tak:fajnie;-)
ja wlasnie czytam ulotke bobo-tesu i on wykrywa juz 2,3 dniowa ciaze:szok::szok::szok::szok:pierwszy raz mam ten test-Zuza zobaczyla i mowi -mamo Ty nam urodzisz dziecko-fajnie:tak:nawet nie czekala ma odp.

a z objawów-czuje jajniki,podbrzusze "ciagnie w dól",spalam dzis w dzien 2 h,mam bialy sluz i bordowe brodawki i konia z kopytami bym zjadla i jakby wiecej do WC chodze-tyle-czy to ciążowe okaze sie w sobote:tak:
dzis Marcepanek i Maggi robily testy i maja II kerseczki-a u Was bylo dzialanie weekendowe??

MARCEPANEK- dziekuje za to info o piersiach!!

o ja pierdziu:szok:
Mama to to Fasolka jak nic:tak:
Z jednej strony szkoda sie nakrecac zeby rozczarowania nie bylo, z drugiej objawy jak ta lala...
Z tymi testami to ale dni sie liczy od owulacji, no ale przewaznie wykrywaja 7 dniowa, nie??
My wczoraj dzialalismy jak tylko kuzyn pojechal , Mezus mnie dopadl doslownie w drzwiach:-D
Przed wczoraj mialam test owu dodatni a wczoraj popoludniu serduszkowalismy...
Ale czy sie uda... szanse niby sa...
No zobaczymy, nastawiac sie nie nastawiam, mnie caly cykl jajcory bola wiec u mnie to nic nie znaczy...

Marcepanek i Maggy moje GRATULACJE marcoweczki nasze:tak:

mama nie ma za co.
My działamy cały czas :-D
Kochane ale co sądzicie o Tym że mogłam zajść ten dzień przed okresem który był faktycznie jakiś dziwny?

Marecepanek rozne rzeczy sie zdarzaja... Nic nie jest wykluczone. A kiedy do lekarza idziesz?? Bo teraz to ja jakos nie w temacie przez te ostatnie dni, a po suwaczku to widze ze do testowania niby jeszcze jeszcze...:/

MARCEPANEK-Jak widac wszystko jest mozliwe-jestes po stracie wiec moze mialas spozniona owulke...najwazniejsze ze sa 2 krechy-powtorz test za 2 ,3 dni i zobaczysz czy kreska bedzie ciemniala.

a ile jestes po stracie???pytam bo pomyslalam czy to czasem nie hormony z poprzedniej ciazy,ale jesli minelo 6 tyg.od straty to juz nie powinno byc sladu w organizmie:sorry2:

Mama05, Maryla86, Maggy77 - dziękuję Wam za wsparcie... :*

Jak przeczytałam wiadomość od Wisieńki to już się w ogóle rozkleiłam. :( Jestem wściekło-rozżalona. I z Jej powodu i swojego. Krzyczeć mi się chce. Jeszcze jutro przyjeżdża do nas moja nie-ukochana ciotka na 3 tygodnie... Także mam kupę sprzątania. Zaraz chyba kogoś pogryzę. A jak ona się jeszcze zacznie do wszystkiego wtryniać, to wybuchnę. :/

Mężowi już nawet nie chcę mówić, że tę betę powtarzałam, bo już w sumie po tym krwawieniu przestaliśmy sobie robić nadzieję... Nie chcę dalej tego drążyć...

Wiem... powinnam myśleć pozytywnie i NIE MYŚLEĆ O TYM, jak bardzo chciałabym zajść w ciążę. Ale jak mam o tym nie myśleć i "na luzie" się starać? Nie potrafię wyłączyć tego pragnienia...

Maggy77 - dzięki za namiary na ginów, ale póki co zostanę przy tej mojej kobietce... Zobaczymy, co w czwartek mi powie.

Jeszcze u nas jest tak nienormalnie duszno, a padać chyba wcale nie zamierza. :/

reklama
mama już 46 dni po ...ale trzy tygodnie po poronieniu test miałam już negatywny.
Do lekarza pójdę jak tylko po powtórzeniu test będzie pozytywny.
Mam się niezwłocznie wtedy wstawić by zobaczyć co i jak ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry