reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka nad mozem to na pewno no chyba, ze zaciązysz i z pieczenia sie na czekoladkę raczej nici, co niech się spełni

No jeżeli pojawi się fasolka to opalanie odpada wiadomo,no zobaczymy jak to będzie.Koniecznie muszę zaliczyć wizytę u gina a potem będę działać:)
A co do opalania to mi raczej ciężko będzie opalić się na czekoladkę,mam zbyt jasną karnację niestety :(

reklama
Wstawiła suwaczki. Nie wiem czy wyszły, zaraz się okaże. Niektóre z Was długo już się starają o maleństwo.
Jak to jest... kobiety, które się starają o dziecko, starają się o nie długo, a nastolatki jak wpadają to po pierwszym razie? :)

Kiedyś to rozpamietywałam, teraz dałam sobie spokój. Każdy ma swoją drogę. Ja na maleństwo muszę poczekać, ale się w końcu doczekam

Przepraszam za te posty. Jeszcze się uczę ;)
Jak wam weekend minął? Mój był strasznie ciężki, ale odpoczęłam sobie na "babskim wieczorku". ;)

P.S. Żegnam się z Wami na dzisiaj. Dobranoc ;*

Wisieńko dobranoc i kolorowych życzę...:)
Iwonka za Ciebie też 3 mam kciukasy i nie ma co się bać bo pamiętaj co ma być to będzie:)

U mnie weekend minął spokojnie i rodzinnie bo męża miałam przy sobie:)W ciągu tygodnia prawie się nie widzimy no chyba że nie pójdę do pracy to co innego...:)

wisieńko dokładnie tak to mam mogę być lub nie a jak zrobię i nie będę to będzie straszne :(:(
kolorowych snów dobranoc
motylek no niestety życie nie jest sprawiedliwe, nic nie możemy zrobić :(
agnieszko dziękuję może jak przyjdzie dzień testowania to łatwiej jakoś mi będzie, może po prostu wstanę i zrobię,
ale na dzień dzisiejszy strach jest i raczej testu w terminie nie zrobię :(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zobaczcie kto do nas leci...ciekawe komu podrzuci ?
nadlatujacy_bocian.gif

motylek dziękuje :) i dobranoc
nika no chyba wyleczona :) jak jej zaglądam to nic tam już nie widze więc mam nadziej, że już dobrze i dobrej nocki Ci zycze
Iwonka Sergeevna i ja za Was też kciukasy trzymam zresztą zawsze każdej testującej dobrze zyczę bo II kreski na teście to radość tu na forum dla nas wszystkich :)

ja chyba też bede sie kłaść do łóżeczka więc dobrej nocki wszystkim

agnieszka :-D:-Dhihi ja chce
ja chce od bociana
bo tak głupio potem powiedzieć dziecku że się go w kapuście znalazło
hihihi:-):-):-)
maran dziękuję spij dobrze dobranoc

reklama
może być z kapusty lub podrzucone przez bociana i tak będzie kochane :-):-)
niech tylko zdrowe będzie
hmmmm coś mi się skrócił suwaczek u sol z 7 dni na 5 :szok:
aż że strach mnie w gardle ścisło że to już niedługo chwila prawdy

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry