reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZAPMARTA- pewnie,najlepiej jak sie wszystko samemu zrobi,pouklada itd.:tak:a potem nazekamy ze na nic czasu nie ma bo tylko sprzatamy:-D:-D
MARYLKA- lec po draze a co:tak::-p i smacznego
PALLISSA- trzymamy kciuki,a jak sie czujesz-sa jakies objawy???
ja nie mam zadnych objawow nawet cyce mnie nie bola jak zawsze smieszne,trzymam kciuki za pecherzyki piekne

a ja przed chwila dzwonilam do mijego drogiego dr Macieja i ide na usg 27 maja i zobaczymy czy mam tam jakies pecherzyki i czy jakis jest dominujacy:tak:;-)jesli @ dostane 2 dni po dostawieniu to bede w 10 d.c.i juz bedzie wiadomo co i jak;-)
pecherzyki piekne beda,,ja nadal bez objawow na nic

reklama
pysia-witaj kobieto pracujaca;-)
palissa- czekamy z Toba i napisz jak tylko zrobisz test:tak:
zapmarta-bylam na :ninja2: zaraz po Tobie;-)
jezynka- NO TO przyjemnego gotowania,ja dzis schabowe...
ale mnie glowa boli...u mnie wiatr i zimno...

Mama :-) U mnie za to ciepełko aż miło, słoneczko cudnie świeci i za oknem cieplej niż w domu :tak::tak:

bedziemy testowac razem?
no własnie nie wiem kiedy mam testować czy w sobote czy niedziele w sobote mnie nie będzie na forum raczej jutro miałam z początku ale niechcem robic falstartu i chyba jednak zrobie w niedziele no chyba że nie wytrzymam to zrobie w sobote i przekaże wam wiadomość przez mame :) ale mi sie zdaje że nic z tego, ale ty rób w sobotw jak ładnie sie uśmiechne to mama mi przekaże jaki wynik :):):) a poza tym musimy dafkowac takie informacje bo jak 2 zaciążą jednego dnia to dopiero będzie - no chodzi mi o wynik :) także ja sie wacham jeszcze kiedy testować

mama uśmiecham sie do Ciebie piknie żebyś mi przekazala wynik pallissy w sobote :):):) i ide w końcu po te draże bo miałam towarek malutki z ziajki i jeszcze ze sklepu nie wyszłam a ty stój na czatach gdyby jakiś szejk miał przyjść ja szybciutko wróce :)

ech u mnie pogoda dziś do niczego pochmurno i kropi co jakiś czas i ludzi mało :(:(

mama05 - bądź dobrej myśli i nie nastawiaj się od razu, że się długo nie uda, tak nie można:angry:

zapmarta - taki pomocnik to sama przyjemność, czyż nie?????

maryla, mama - proszę nie mówcie o drażach, sklep daleko zresztą i tak nie mogę ich tyle jeść a chce mi się, że .... , chyba po objedzie kisiel zrobie, o tak !!!!

Czesc dziewczynki jezu ale mam fatalny dzien :( rano wstałam mdłości o 12 sie położyłam i teraz wstałam szok.... i dalej mdłości..... a wiec wczoraj mój szanowny nerwus przyszedł do domku i ani słowem sie nie odezwał i wyobraźcie sobie tak do wieczora wiec pomyslałam sobie ugryź mnie w d... i poszłam spac słuchajcie zaczął mnie budzić przytulac sie całować gadał ze jest głupek ze jak on może sie tak na mnie obrażac itd nioo i jest ok ... jedyny minus to nie mogłam zasnąć do 2 ..... a jak tam u was bo nie nadrobie chyba tego czytania:p

paliss witaj i 3mam kciukasy aby @ nie przyszła:)
mama nie marudź będzie wszystko dobrze i uda się na pewno zobaczysz:))
Kapi dzięki za wiadomość:)No co raz więcej nas jest na liście:))
szczęśliwa witaj!!

A Ja siedzę i kombinuję jak wstawić tą listę :dry:poczekam aż mój M przyjedzie to mi pomoże bo już tracę cierpliwość ;-)

No nic zabieram się za mycie podług i kanapy jeszcze muszę wypucować ufff :szok:dużo tego no ale potem na zakupy to sobie wynagrodzę ;-)

reklama
Szczęsliwa widzisz jak szybko mu przeszlo? :-D:-D:-D
Ja tez nawet nie staram się nadrobić. Wcześniej 10 stronek bylo do nadrobienia, a teraz...wczoraj wchodzę tu, a tu 50 stron, dziś niewiele mniej. odpada :-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry