pecherzyki piekne beda,,ja nadal bez objawow na nicZAPMARTA- pewnie,najlepiej jak sie wszystko samemu zrobi,pouklada itd.a potem nazekamy ze na nic czasu nie ma bo tylko sprzatamy
MARYLKA- lec po draze a coi smacznego
PALLISSA- trzymamy kciuki,a jak sie czujesz-sa jakies objawy???
ja nie mam zadnych objawow nawet cyce mnie nie bola jak zawsze smieszne,trzymam kciuki za pecherzyki piekne
a ja przed chwila dzwonilam do mijego drogiego dr Macieja i ide na usg 27 maja i zobaczymy czy mam tam jakies pecherzyki i czy jakis jest dominujacy;-)jesli @ dostane 2 dni po dostawieniu to bede w 10 d.c.i juz bedzie wiadomo co i jak;-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
P
pysia888
Gość
Jezynka, Ty również witaj :-)
tygryskowa
Fanka BB :)
no to jak nie ma objawów to czekamy na testowanie:-)pecherzyki piekne beda,,ja nadal bez objawow na nic
Ja robię dziś obiadek, bo mój K. śpi przed pracą.

mama05
prrrryy szaaaalona :))
pysia-witaj kobieto pracujaca;-)
palissa- czekamy z Toba i napisz jak tylko zrobisz test
zapmarta-bylam na
zaraz po Tobie;-)
jezynka- NO TO przyjemnego gotowania,ja dzis schabowe...
ale mnie glowa boli...u mnie wiatr i zimno...
palissa- czekamy z Toba i napisz jak tylko zrobisz test

zapmarta-bylam na

jezynka- NO TO przyjemnego gotowania,ja dzis schabowe...
ale mnie glowa boli...u mnie wiatr i zimno...
P
pysia888
Gość
Mama :-) U mnie za to ciepełko aż miło, słoneczko cudnie świeci i za oknem cieplej niż w domu 

maryla86
no własnie nie wiem kiedy mam testować czy w sobote czy niedziele w sobote mnie nie będzie na forum raczej jutro miałam z początku ale niechcem robic falstartu i chyba jednak zrobie w niedziele no chyba że nie wytrzymam to zrobie w sobote i przekaże wam wiadomość przez mamebedziemy testowac razem?
mama uśmiecham sie do Ciebie piknie żebyś mi przekazala wynik pallissy w sobote
ech u mnie pogoda dziś do niczego pochmurno i kropi co jakiś czas i ludzi mało
kpi23
mama05 - bądź dobrej myśli i nie nastawiaj się od razu, że się długo nie uda, tak nie można
zapmarta - taki pomocnik to sama przyjemność, czyż nie?????
maryla, mama - proszę nie mówcie o drażach, sklep daleko zresztą i tak nie mogę ich tyle jeść a chce mi się, że .... , chyba po objedzie kisiel zrobie, o tak !!!!

zapmarta - taki pomocnik to sama przyjemność, czyż nie?????
maryla, mama - proszę nie mówcie o drażach, sklep daleko zresztą i tak nie mogę ich tyle jeść a chce mi się, że .... , chyba po objedzie kisiel zrobie, o tak !!!!
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Czesc dziewczynki jezu ale mam fatalny dzien
rano wstałam mdłości o 12 sie położyłam i teraz wstałam szok.... i dalej mdłości..... a wiec wczoraj mój szanowny nerwus przyszedł do domku i ani słowem sie nie odezwał i wyobraźcie sobie tak do wieczora wiec pomyslałam sobie ugryź mnie w d... i poszłam spac słuchajcie zaczął mnie budzić przytulac sie całować gadał ze jest głupek ze jak on może sie tak na mnie obrażac itd nioo i jest ok ... jedyny minus to nie mogłam zasnąć do 2 ..... a jak tam u was bo nie nadrobie chyba tego czytania
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
paliss witaj i 3mam kciukasy aby @ nie przyszła
mama nie marudź będzie wszystko dobrze i uda się na pewno zobaczysz
)
Kapi dzięki za wiadomość
No co raz więcej nas jest na liście
)
szczęśliwa witaj!!
A Ja siedzę i kombinuję jak wstawić tą listę
poczekam aż mój M przyjedzie to mi pomoże bo już tracę cierpliwość ;-)
No nic zabieram się za mycie podług i kanapy jeszcze muszę wypucować ufff
dużo tego no ale potem na zakupy to sobie wynagrodzę ;-)
mama nie marudź będzie wszystko dobrze i uda się na pewno zobaczysz
Kapi dzięki za wiadomość
szczęśliwa witaj!!
A Ja siedzę i kombinuję jak wstawić tą listę

No nic zabieram się za mycie podług i kanapy jeszcze muszę wypucować ufff

reklama
P
pysia888
Gość
Szczęsliwa widzisz jak szybko mu przeszlo? 

Ja tez nawet nie staram się nadrobić. Wcześniej 10 stronek bylo do nadrobienia, a teraz...wczoraj wchodzę tu, a tu 50 stron, dziś niewiele mniej. odpada

Ja tez nawet nie staram się nadrobić. Wcześniej 10 stronek bylo do nadrobienia, a teraz...wczoraj wchodzę tu, a tu 50 stron, dziś niewiele mniej. odpada

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: