reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kout żaden zwierzak nie ucierpiał dzisiaj;))) jejuś sama byłam zdziwiona ile włosów ma ten mój syn na głowie...jutro zrobię mu lepsze ujęcie;)))

echhhh czekam na wolną łazienkę.....

Dzien dobry!

Kto sie ze mna kawki napije?
U nas chyba cos jest na rzeczy z zebami, bo moje dziecie cierpi na bezsennosc! :szok::cool: Albo co gorsza cos z brzuszkiem znow!!! :eek:

Bogusia
- &&&&&&&&&&&&&&&&&& za nowa prace! Remik sliczny i mama tez! :tak:

Mademoiselle - sa juz wyniki egzaminu Twojej corki?

Pojechałam, przyjechałam, skrótem A4 raz dwa się jedzie, potem mały objazd i cały korek do mojej Leśnicy mam gdzieś :-p Trochę posprzątałam i jestem z kawką :)

MARY oo ale, że co..? Mało spała czy się budziła Mia?

LILUŚ a będziesz dzisiaj.... :hmm:

EWCIA a Ty z pracy nadajesz, czy jak? Bo ja już NIC nie pamiętam :no: no wiesz... wiek ... :-p

Kocurku, z domu... jak na razie... ale musze to zmienić choć ostatnio z rynkiem pracy katastrofa!

Kocurze - budzila sie duzo, a tym samym malo spala. Kolo 4 zajrzalam do niej, bo poplakiwala i postekiwala, a ona lezala z otwartymi oczkami, zupelnie obudzona i wpatrywala sie we mnie... :zawstydzona/y: Nie wiem, moze brzuszek, moze zeby... :eek::confused: Jakas taka przestraszona mi sie wydawala troche... :eek: A jak u Was?

Dzień dobry :)))

Mary - a co Ty tak kombinujesz z suwaczkami? :-p Wyników jeszcze nie ma, może się dowiedzą na klasyce, ale to też nie jest powiedziane....Dziękuję za zainteresowanie :*
Ja bym stawiała u Mii jednak na ząbki :/ to może trwać i trwać.....niestety :((

reklama
MADE - dajesz RADE? :-)

MARY u nas, poza tym, że Ola za późno chodzi spać i za wcześnie wstaje, to cud trwa - nie budzi się :eek::rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry