reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary - no jeszcze go trochę wykorzystuję, bo nie mam laktatora, a cycki wciąż produkują :baffled: ale jeszcze kilka nocy :)))
Możesz zdradzić jakimi prezentami obdarowano Mię?

Mademoiselle - tu jest taka tradycja, ze daje sie bizuterie, wiec Mia dostala tego mase... :-D Np. serduszko z bialego zlota na lancuszku, albo bransoletke i lancuszek z malymi diamencikami... Poza tym srebrne "jablko" na bizuterie i srebrna skarbone. :-) Teraz ma wiecej bizutow niz ja! :-D

Kocurze - odpocznij sobie! Milego mimo wszystko dnia!

Carolineee - milej silki! :-)

A my dzis bylysmy na kontroli na 6. miesiac. Moja mala mierzy juz 71,5 cm i wazy 9420 g. :-):-)

reklama
Szukałam kuota białego... :eek: miałam jakieś przeczucie, że go z głupoty wzięło i rozjechało w końcu na ulicy, ale mała spała i nie mogłam wyjść - a widziałam jak facet zahamował z piskiem i wysiadł z auta coś zobaczyć :baffled:
No i pacze..chodze.. szukam.. a ta u sąsiada za siatką se siedzi i na mnie gapi jak gdyby nigdy nic..! :eek: Jakby mi już nie było niedobrze od godziny na myśl o zdrapywaniu jej z ulicy, i to z Olą :szok:

MARY dzięki :sorry: A zdjęcia są cudne po prostu!! Mia urocza, a wszystko takie proste i skromne, ale prześliczne :-)

Ostatnia edycja:
Kocurku:szok::szok::szok:, moja Bella ostatnio ma ciągutki do wyłażenia w paszczę mych maleńkich piesków....co drzwi otwieram to chce uciekać!

Mary to tak jak w Hiszpanii, Ninka kupę tego dostała...

Oo MARY biżuterię..? A co z tymi pomysłami, co kiedyś rozważałaś..? Pamiętam, że hopaczowi daliśmy kosza :-p

CAROLA eee to masz już więcej tych "maleńkich" ?? :eek: Bo ja pamiętam jednego tylko :-D Drugi nie grzeszy maleńkością specjalnie :-p

Ostatnia edycja:
Mary - GRATULUJĘ! Duża dziewczynka już z Mii :))) A takie małe początki :-)))) jak ten czas ucieka....

Kocurku :szok: ojej, Ty to masz na tym folwarku :eek: może kawy kcesz, co? Mój Boris się obudził z wielkim wrzaskiem, pewnie mu się co przyśniło złego :sorry: no nie mogłam płaczu opanować, musiałam wyjść z nim do kuchni :)) popaczył, powąchał i przeszło :-)

Kocurze - pomysly poszly do kosza, jak sie dowiedzialam o calej tej tradycji... Nic to, na inna okazje dostanie pewnie, co jej bedzie trzeba. :-) Sama tez jej planuje kilka rzeczy na Dzien Dziecka kupic, m.in. klasyczny pchacz z BRIO. :-) Kurcze no... Ale z tym kociakiem szkoda... Wspolczuje.

Zmykam popedalowac, bo przez cale zamieszanie z chrzcinami plus remont werandy i malowanie domu strasznie zaniedbalam moja kondycje i zieje jak pcham wozek pod moja gorke... :oo:

Bede potem z popoludniowa kawka - jesli ktos bedzie mial chec do mnie dolaczyc! ;-)

reklama
Pięknego macie KONIA :-)))) zazdroszczę Wam :zawstydzona/y: a Oleńka jak umi go ujeżdżać :-D jestem pod ogromnym wrażeniem :))))))))))))))))))))))
Siedzę i mi się oczy same zamykają :sorry: chyba ciśnienie spada.....

Olivka! Tylko się zamelduj po treningu :eek:

Mam kolejną KAWĘ :eek: jest gorąca i kusząca....i nie mam wyjścia :oo2: JESTEŚ?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry