reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja w szpitalu podałam państwową przychodnię, ze względu na szczepienia ale też będziemy prywatnie do pediatry. A w poniedziałek muszę iść do żłobka zanieść akt urodzenia:dry: wolałabym Zuzi wcale tam nie zapisywać i w domu z nią być już zawsze:-:)-(

Czy do becikowego trzeba mieć pesel?

reklama
bo we wsniosku jest napisane pesel lub data urodzenia i zgłupiałam już całkiem:szok:

Tak :) tak :) a wniosek musi być pobrany w okienku, przepisy się zmieniły.

MADE jakie wakacje..? :-p Coś Ty Kochana... najwyżej wyskoczymy nad jeziorko na parę dni :sorry: W tym roku spłacamy ... spłacamy .... i spłacamy :eek:

Ostatnia edycja:
tyle z tym roboty jakby to o miliardy chodziło:szok: będzie na różowe dresiki z cekinami i HK i Made będzie nam zazdrościć!!!!!:-D

U nas kominek i setka zwisających kabli do oświetlenia i drzwi do prysznica i gołe, białe ściany poczekają chyba do przyszłego roku :eek:
Ja chociaż chcę małej pokoik zrobić :sorry2: Bo podłogę to ma piękną :-D Ale nic ponadto :-p
Jakieś kafle albo szyba by się przydała na ścianę do kuchni, bo pryskam olejem :dry:

Ostatnia edycja:
A u nas wakacji też nie będzie, bo musi być nas stać na klitkę w wieżowcu ze zsypem :-p A i brzydko powiem, że wakacje to bym miała jakbym mogła gdzieś bez dzieci pojechać :-p

Made oj tak oj tak oj tak! A w ogóle to tyle mmsków Ci wysłałam i wszystkie wróciły hmmmmm :cool::cool::cool:

Kocurku kawę o tej porze? Nie będzie przeszkadzała w spaniu?????

Rureczko dawałaś jakieś foty dziś????? Ja to już nawet nie próbuję się cofać w postach...a brak mi fotki Zuzi i jakiejś sexy stylizacji na noc....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry