reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej:)
Doczytałam:))

Lilwitaj w gronie wyspanych mamusiek:)) Moja dziś 3 pobudki z czego tylko 1 dłuższa ale polulałam i usneła:)
Wstała niestety z mamusia o 5.30 więc w dzień będzie do dupy ze spaniem ale trudno...
Ona jakieś radary ma rano na mnie,.... jak mama do 6 to i ona, a niech tylko mama wstanie wcześniej to ona też... No wczoraj się udało że do 7.10 spała (gdzie ja juz dawno w pracy) ale to po nocnych przebojach...

Asionek wysłałam:)

Carola a zrobiłam książkę kucharską dla maluchów... pozbierałam przepisy z neta i poukładałam:)

Aż mi się zachciało jakiegoś nowego zwierza jak poczytałam was wczoraj....

reklama
to super Wiola pospałaś;)))

kurcze a my chyba będziemy 7par bodów w marcu w plecy-jest 2 marca a już jeden 3pack muszę odłożyć-a skoro jeden odkładam to zaraz tamte drugie będą za małe...

dzięki Wiolu-no poczekam do południa z tą powieką-a potem zobaczymy i najwyżej do lekarza pojedziemy

Ostatnia edycja:
Paulina a czemu w plecy? nie zdarzyla wynosic ?
a co do spania to dodam ze dzien wczesniej spala od 18.30 do 7.30:-).czyli juz dwie takie dlugie nocki mi dziecko zasponsorowalo

hej z rana :)
kawke dopijam i pewnie niedlugo maly znowu spac pojdzie ...

Dzień dobry! Długo się naczekałam na takiego cukiereczka i w końcu dostałam - tylko 4 pobudki w nocy na karmienie bez dłuższych przerw :-) Ależ to przyjemne uczucie, mam tyle siły i energii, że nie wiem za co się zabrać! A jak u Was????

super , ze nocka lepsza , oby szlo juz tylko ku lepszemu !!
u nas tez na szczescie jest lepiej , duzo lepiej :)))

hej kobietki

kurcze mojej małej spuchła górna powieka w oczku i wygląda ogólnie jak po dobrej walce bokserskiej, jakieś rady??? posmarowałam lekko fenistilem, dałam jej trochę wapna - a'la odczulające przecież...

nie znam sie wiec nie pomoge .... moze cos ugryzlo malutka ?

dzien dobry...
a moje dziecko mnie rozpieszcza ostatnio, w dzien moge sobie polezec a ona bawi sie sama a w nocy pieknie spi.dzis miala 14h snu .zasnela mi w samochodzie o 17 jak jechalam z nia od mojej siostry i myslalam ze mi sie obudzi okolo 19 a potem bedzie broic ale ku mojemu zdziwieniu obudzila sie na siusiu o 2 (pomyslalam ze teraz bedzie broic bo wygladala juz na wyspana), poszlysmy siusiu, wzielysmy z salonu Apsi Deisy i do lozka i tak spala do 7,30.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moja kochana chce zeby mamusia sily zmagazynowala

no tylko pozazdroscic :))) super , ze Iva daje mamusi odpoczac !

Monia dzieki :) przyda sie napewno , bomi pomyslow bedzie brak hehe

Sol ja to za daleko mieszkam raz , dwa juz wszystko mam ....

Wioluś no to mała dała Ci pospać - a wiesz co Ci powiem - szkoda, że tego rano od razu nie napisałam, bo wtedy byś wiedziała, że to czysta prawda - ale uwierz mi, że taki właśnie miałam sen - śniło mi się, że Maciuś był taki zmęczony, że o 17 poszedł spać! Ja byłam pewna, że on wstanie jeszcze, bo mieliśmy do znajomych jechać, ale on spał do rana! No nie mogę! :szok::szok: Czy Ty naprawdę o Iwci to samo napisałaś, czy ja mam omamy jakieś??? :szok:

Paulinka
kurcze co z tym okiem????????? Ja pewnie też bym do lekarza leciała....A co za bodziaki masz i jaki rozmiar??? Pokazuj :-p

Monia serdecznie współczuję tego rannego wstawania...masakra dosłownie...ale pewnie zaraz po 15 jesteś w domu za to??? Daleko masz do pracy?

Asionku Rureczko cześć słodziaki :-)

Rureczko ja lubię pierniki :-p A dziś mam zamiar właśnie iść do sklepu z piernikami :-p

Asionku
czyli ile pobudek u Was??:-p

Ostatnia edycja:
Paulina a nie ma Majeczka jakiegoś czerwonego tam? może się zadrapała jakoś albo coś ja ugryzło... poczekaj a jak nie przejdzie to do lekarza... Możesz jej jeszcze przemyć solą fizjologiczną...

Asionek mi właśnie tez o pomysły chodziło bo tam właściwie wszystko prawie tak samo się gotuje...

Wiolka to zazdroszczę nocek....

Rurka miiiiiiiiiii

Lil do pracy mam 30 km... Jak jadę z kolegą to o6 wstaję bo o 6.40 wyjazd ale jak autobusem to o 5 muszę wstać bo 6.15 autobus bo to taki że na wszystkich przystankach się zatrzymuje... Po pracy troche lepiej w domu jestem ok 16.15. Jak samochodem to na spokojnie a jak busem to trochę pobiegam bo z przesiadkami, ale bus bezpośredni więc ok....

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry