reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

roczkowe przyjęcie :)

To był kupny tort? Świetny!!!!

Sama robiłaś tort? Apetycznie wygląda. Mogłabyś napisać z czym był?

Ja ciągle zastanawiam się jki tort mam zrobić dla Nadki. Roczek wyprawiamy w przyszłą niedzielę, więc czasu dużo nie mam do namysłu...

Kochana ja robiłam z gotowego kremu śmietankowego {krem z torebki ,mleko i masło tylko daje więcej masła niż jest w przepisie bo wtedy krem jest bardziej zwarty i nie jest taki słodki )

w zeszłym roku zrobiłam takie torty dla Oliwi i Bartka
36c025e9391b67dad180dc3126c86130,10,19,0.jpg

4a8ff55f11f5a4a965365967da49ad27,10,19,0.jpg

5beaff55b3dab8a72a307e5ff3f6828a,10,19,0.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana ja robiłam z gotowego kremu śmietankowego {krem z torebki ,mleko i masło tylko daje więcej masła niż jest w przepisie bo wtedy krem jest bardziej zwarty i nie jest taki słodki )

w zeszłym roku zrobiłam takie torty dla Oliwi i Bartka
36c025e9391b67dad180dc3126c86130,10,19,0.jpg

4a8ff55f11f5a4a965365967da49ad27,10,19,0.jpg

5beaff55b3dab8a72a307e5ff3f6828a,10,19,0.jpg

Dobrze, że z tym masłem powiedziałaś, bo to będzie mój debiut jeżeli chodzi o tort, a też chcę właśnie z gotowej masy, bo wiadomo, że wyjdzie :) Dzięki

to i ja sie pochwale ... torcik robilam sama zaczelam dzien przed (wieczorem) przelozylam kremami owocami itp... a na wierzchu miala byc masa plastyczna ... zrobilam ja juz ucieszona nalozylam zaczelam formowac a ta jak nazlosc zaczela sie rozpuszczac , dodam ze robilam tort probny i bylo ok myslalam ze sciany rozwale o godz 23:45 moj m gnal do nocnego po kremy ale niestety nie bylo... wiec poszlismy spac na drugie dzien po nocnym namyslaniu wpadl mi do glowy nowy pomysl i oto powstal taki torcik wszyscy byli pod wrazeniem :)IMG_3732.jpgIMG_3737.jpgIMG_3736.jpg

kerna sa takie "szprycki" big strzykawa z roznymi koncowkami - nazwa sklepowa "przyrzad do ozdabiania ciast" w sklepach wszystko dla domu i mozna nabyc to za caluskie 4 zl akurat u mnie w miescie, czyli tyle co nic ... no a pozniej krem do strzykawy i kropeczka przy kropeczce... pracy duzo ale efek widac ":) tu jakies przykladowe podaje DEKORATOR DO CIAST 31 el. SZPRYCA DO OZDÓB (1807560580) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry