reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Roczek

forever rozumiem, że się wkurzasz. Rozumiem. szczęśliwie Krysię malo to wszystko obejdzie. Impreze będzie miała, nawet jak 1 gość przyjdzie :) popieram Martę "walić to!". No bo co mozesz zrobić? Niech nie robią łachy, że przychodzą.

reklama
forever powtórzę się - na szczęście Krysi wszystko jedno czy będzie osób 30 czy 10:) a Ty co możesz zrobić... przykre tylko (i wkurzające), że niektórzy nie zechcieli dostosować się do prośby o potwierdzenie obecności - bo to już ignorancja...

Majeczko! Alessandro! sto lat dla Was, Roczniaki:)

Aestima - spoko, kawałek macie do Wawy no i niefunkcyjna jesteś :tak:
Ironia - tu występują usprawiedliwione okoliczności, a ja nie po to sobie obstawiałam z założenia chrzestnych Wawa i okolice aby mieć takie jazdy. A tekst że chrzestny wpadnie wieczorem do Młodej mnie powalił po prostu. :crazy:Zapewne Młoda Dama będzie miała dość gości wszelakich a i chce Ją Babci przehandlować bo lista rzeczy do zrobienia w niedzielę coraz dłuższa...:baffled:

Opiekunka Młodej choć napisała, że woli inny termin gdyż ma ochotę pobyć z nami.
Marta24 - w sumie też mnie to wali tylko ja trochę inaczej postrzegam rolę chrzestnego. Choćby się waliło i paliło bym była...
No i to co napisała Andariel - poświęcić minutę na informację. :wściekła/y: A nie ja od rana miałam z tyłu głowy aby się odezwać do maruderów. Ja jestem taka, że nawet jakby nie było prośby o potwierdzeniem to bym się odezwała tym temacie.

forevr kochana, ja wiem jakie to przykre i , ze pewne rzeczy powinny byc oczywistscia, ja sie przekonałam po chrzcinach, ze dla niektorych nie sa. bardzo pzezyłam pewne rzeczy i wtedy postanowilam sobie, ze trudno ludzie sa jacy sa i moge stawac na glwoie a kazdy i tak zrobi jak bedzie mu sie podobalo. dlatego od tamtej pory robie co uwazam za stosowne i na tym sie skupiam. nie smutkuj sie juz!!!! jak mnie jeszcze kiedys zaprosisz to przyjade, teraz sama wiesz mamy tez urodzinki

Forever troche wiem co czujesz.... Ja zaprosiłam rodzinę M na roczek... brata (chrzestny), siostrę, tatę i oni wszyscy stwierdzili ze po co mają przyjeżdżać skoro Bianka nie będzie tego pamiętać:wściekła/y:Wkurzyłam się nie miłosiernie bo dla mnie liczy się obecność tych ludzi tym bardziej że to jej pierwsze urodziny.Ale pomyślałam że ch** z nimi,nie chcą to niech nie przyjeżdżają bez nich też impreza się odbędzie.Przynajmniej moja rodzina nie zawiedzie.

A co ro naszych kochanych roczniaków to wszystkiego najlepszego dla Norbercika!!

forever, Angel powiem krótko - nie rozumiem takich ludzi, a tym bardziej że są chrzestnymi i dziadkami, no ale jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie...olejcie to ciepłym sikiem, po co sobie nerwy szarpać

reklama
forever, Angel powiem krótko - nie rozumiem takich ludzi, a tym bardziej że są chrzestnymi i dziadkami, no ale jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie...olejcie to ciepłym sikiem, po co sobie nerwy szarpać

moon ale mi humor poprawiłaś:-D:-D
:-D a tak na poważnie to uważam tak, jak Wy, ale cóż... Czy tylko my jako mamy tak uważamy?:dry:

Do góry