reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Hehehe a co?? Niech mają 2 razy i więcej :-)
hahha to ja sie tez zagalopowałam, polecialam za madziolka heheh
martadelka bo tu mamy temat , gdzie mamynapisane kiedy nasze dzidzie sie urodzily
ło matko to jest jeszcze jakiś temat o którym ja nie wiem!?
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Madzioolka to było BARDZO wymowne, dzięki
marta ja do tych tematów przeklejonych nigdy nie zaglądałam, bo wydawało mi sie, że one nieaktulane, tylko zaglądałam do 'tematy normalne';-) i tak cud, że po paru miesiącach odkryłam wątek główny ja nigdy tego nie ukrywałam - jestem po prostu nierozgarnięta (taki mój urok)
marta ja do tych tematów przeklejonych nigdy nie zaglądałam, bo wydawało mi sie, że one nieaktulane, tylko zaglądałam do 'tematy normalne';-) i tak cud, że po paru miesiącach odkryłam wątek główny ja nigdy tego nie ukrywałam - jestem po prostu nierozgarnięta (taki mój urok)
Madzioolka to było BARDZO wymowne, dzięki
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Hahaha Boska jesteś Martadelka :*
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Oczywiście przyłączam się do życzeń dla wszelkich życzeń dla Marysi i wszystkich na zaś dla jutrzejszych Roczniaków.
Podziel się: