reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Roczek

hahha to ja sie tez zagalopowałam, polecialam za madziolka heheh
martadelka bo tu mamy temat , gdzie mamynapisane kiedy nasze dzidzie sie urodzily

reklama
Martadelka tutaj:
lista.jpg

Madzioolka to było BARDZO wymowne, dzięki:-D
marta ja do tych tematów przeklejonych nigdy nie zaglądałam, bo wydawało mi sie, że one nieaktulane, tylko zaglądałam do 'tematy normalne';-) i tak cud, że po paru miesiącach odkryłam wątek główny:-D:rofl2: ja nigdy tego nie ukrywałam - jestem po prostu nierozgarnięta (taki mój urok:rofl2:)

Madzioolka to było BARDZO wymowne, dzięki:-D
marta ja do tych tematów przeklejonych nigdy nie zaglądałam, bo wydawało mi sie, że one nieaktulane, tylko zaglądałam do 'tematy normalne';-) i tak cud, że po paru miesiącach odkryłam wątek główny:-D:rofl2: ja nigdy tego nie ukrywałam - jestem po prostu nierozgarnięta (taki mój urok:rofl2:)

:-D:rolleyes::yes::errr:

reklama
Do góry