U nas tez szykuje sie impreza na ok. 20 gosci. Bedzie to polaczenie urodzin Pauli z odlozona impreza chrzcinowa (chrzest byl w kwietniu). Chyba zrobie ja w domu.
Moniqa rowiesnicy naszych dzieci juz maja takie samochodziki. Sa zdalnie sterowane, pozniej dziecko moze samo jezdzic. Ale ja poczekam i kupie Pauli w przyszlym roku, z porzadnym silnikiem, ktory wytrzyma wiekszy akumulator, bo te zdalnie sterowane sa slabe i wolne
. Tak slyszalam od ojca jednego z 'kierowcow'. Zreszta lato sie konczy a po domu nie pozwole dziecku jezdzic, choc mialaby gdzie.
Elisabeth my mamy taki rowerek i Paula go uwielbia, ale nie wiem, czy bedzie na nim jezdzic w przyszlym roku, bo pedaly sa przy przednim kole i chyba niewygodnie sie tym jezdzi.
A co do innych prezentow- chyba zamowie ksiazeczke robiona specjalnie dla dziecka. Podejrzalam pomysl na wrzesniowkach (jak znajde link, to wkleje), ksiazeczka jest niedroga a bedzie fajna pamiatka
.
Poza tym nie wiem co jeszcze. Musze jej kupic spacerowke, ale nie bede tego traktowala jako prezent. Aha- musze wybic mojej mamie zakup wielkiego miska, ktory strasznie podobal sie Pauli, kiedy bylysmy razem w sklepie z zabawkami. Chwile sie z nim pomizia a pozniej bedzie mi lezal kolejny 'lapacz kurzu'. Do tego cena: 150 zl