reklama
panistepelek
Fanka BB :)
Anusia - Córcia wygladała prześlicznie.
Co do wątku to ogólnie mi się podoba, Wstawi się zdjęcia tylko z tego dnia, relacje słowne ewentualnie też a potem tak jak Któraś z Was napisała najwyżej się podepnie.
A na tamtym wątku wspominkowym też niech każda wstawi zdjęcie swojego Dziecka gdy mam roczek tylko nie z imprezy urodzinowej.
Co do wątku to ogólnie mi się podoba, Wstawi się zdjęcia tylko z tego dnia, relacje słowne ewentualnie też a potem tak jak Któraś z Was napisała najwyżej się podepnie.
A na tamtym wątku wspominkowym też niech każda wstawi zdjęcie swojego Dziecka gdy mam roczek tylko nie z imprezy urodzinowej.
Dzielimy się foteczkami z tej ważnej uroczystości :-)
Goście - chrzestni i dziadkowie:
przy pysznym torciku
Próba torta (wbrew mamusi ):
goście wcinający torta, i ja - walcząca z prezentami
i Nikolka na swoim nowym "koniu"
Jak na koniec maja to było strasznie chłodno!! Ale i tak nam się lapło, bo ulewa wisiała w powietrzu, ale ostatecznie ominęła naszą wiochę...
Było miło i sympatycznie, nie wszyscy goście mogli dojechac, prezenciki Nikolce sie bardzo podobały.
Torcik ostatecznie zrobiła nam znajoma - zamierzaliśmy zamówic Krówke albo Foczki u "Sowy". Ale ostatecznie wygrała wersja oszczedna i zgodziliśmy się na oferte znajomej. Zresztą tort był śliczny i niezwykle smaczny!!
Do tego mielismy jeszcze dwa ciacha, a gdy dzidzia poszła spać - starzy z goścmi raczyli się grilowaną kolacją
Było pysznie.
No i baaardzo kubusiowo - kubusiowe kubeczki, talerzyki, obrus, ozdoby, gwizdki, czapeczki i inne...
Goście - chrzestni i dziadkowie:
przy pysznym torciku
Próba torta (wbrew mamusi ):
goście wcinający torta, i ja - walcząca z prezentami
i Nikolka na swoim nowym "koniu"
Jak na koniec maja to było strasznie chłodno!! Ale i tak nam się lapło, bo ulewa wisiała w powietrzu, ale ostatecznie ominęła naszą wiochę...
Było miło i sympatycznie, nie wszyscy goście mogli dojechac, prezenciki Nikolce sie bardzo podobały.
Torcik ostatecznie zrobiła nam znajoma - zamierzaliśmy zamówic Krówke albo Foczki u "Sowy". Ale ostatecznie wygrała wersja oszczedna i zgodziliśmy się na oferte znajomej. Zresztą tort był śliczny i niezwykle smaczny!!
Do tego mielismy jeszcze dwa ciacha, a gdy dzidzia poszła spać - starzy z goścmi raczyli się grilowaną kolacją
Było pysznie.
No i baaardzo kubusiowo - kubusiowe kubeczki, talerzyki, obrus, ozdoby, gwizdki, czapeczki i inne...
kangurka Nikol wyglądała prześlicznie a jak ładnie jej w kolczykach
fajne są takie imprezki w plenerze :-)
Cosmo, ale Nikolcia nie ma przebitych uszków
Moze takie złudzenie na fotce
No a imprezy plenerowe tez lubię - tak swobodniej się czuję. A jak pogoda ładna to już wogóle w domu siedzieć szkoda
Jutro zjezdza moja siora z rodzinką i znowu będziemy grilować i jak ja mam zeszczuplec?!
panistepelek
Fanka BB :)
kangurka - To się nazywa prawdziwa urodzinowa imprezka: czpeczki, serpentyny. Widac, że goście dobrze się bawili i jaka córcia wesolutka
reklama
Podziel się: