reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK-nasze pierwsze ważne święto :-)

reklama
Niech sobie żyje wątek, jak przejdą wszystkie urodziny, nacieszymy się zdjęciami to się go podepnie pod wątek ze zdjęciami i już .

Anusia - Córcia wygladała prześlicznie.

Co do wątku to ogólnie mi się podoba, Wstawi się zdjęcia tylko z tego dnia, relacje słowne ewentualnie też a potem tak jak Któraś z Was napisała najwyżej się podepnie.

A na tamtym wątku wspominkowym też niech każda wstawi zdjęcie swojego Dziecka gdy mam roczek tylko nie z imprezy urodzinowej.

Dzielimy się foteczkami z tej ważnej uroczystości :-)

Goście - chrzestni i dziadkowie:
nikol_urodzinki%20055.jpg

przy pysznym torciku :-p
nikol_urodzinki%20057.jpg

Próba torta (wbrew mamusi :eek:):
nikol_urodzinki%20080.jpg

goście wcinający torta, i ja - walcząca z prezentami :sorry:
nikol_urodzinki%20097.jpg

i Nikolka na swoim nowym "koniu"
nikol_urodzinki%20138.jpg

nikol_urodzinki%20119.jpg

Jak na koniec maja to było strasznie chłodno!! Ale i tak nam się lapło, bo ulewa wisiała w powietrzu, ale ostatecznie ominęła naszą wiochę...
Było miło i sympatycznie, nie wszyscy goście mogli dojechac, prezenciki Nikolce sie bardzo podobały.
Torcik ostatecznie zrobiła nam znajoma - zamierzaliśmy zamówic Krówke albo Foczki u "Sowy". Ale ostatecznie wygrała wersja oszczedna i zgodziliśmy się na oferte znajomej. Zresztą tort był śliczny i niezwykle smaczny!!
Do tego mielismy jeszcze dwa ciacha, a gdy dzidzia poszła spać - starzy z goścmi raczyli się grilowaną kolacją :-p
Było pysznie.
No i baaardzo kubusiowo - kubusiowe kubeczki, talerzyki, obrus, ozdoby, gwizdki, czapeczki i inne...

kangurka Nikol wyglądała prześlicznie a jak ładnie jej w kolczykach :tak:
fajne są takie imprezki w plenerze :-)

Cosmo, ale Nikolcia nie ma przebitych uszków :sorry:
Moze takie złudzenie na fotce :laugh2:

No a imprezy plenerowe tez lubię - tak swobodniej się czuję. A jak pogoda ładna to już wogóle w domu siedzieć szkoda :tak:
Jutro zjezdza moja siora z rodzinką i znowu będziemy grilować :zawstydzona/y: i jak ja mam zeszczuplec?!:eek:

rzeczywiście na drugim zdjęciu wygląda jak by miała kolczyka w uszku :tak:

Impreza widzę z prawdziwego zdarzenia :-D nawet czapeczki były obowiązkowe :-D:-D:-D:-D

kangurka - To się nazywa prawdziwa urodzinowa imprezka: czpeczki, serpentyny. Widac, że goście dobrze się bawili i jaka córcia wesolutka :)

reklama
Do góry