reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

Dziewczynki przepraszam ze troche nie na temat, nie mogę obejrzec zdjeć które dodajecie.Pokazują mi sie tylko czerwone krzyżyki.I twk samo jest z moim zdjęciem które chciałam dodać-też mam czerwony kryżyk.Powiedzcie mi czy Wam się jakieś moje zdjęcie pokazuje???

reklama
Justynko- ja pod twoim suwaczkiem widzę ten krzyżyk i żadnego zdjęcia:no:nie mam pojęcia czemu tak jest, może Elżbietka pomoże, albo inny moderator, albo napisz wiadomość do admina. Ja np. nie widzę awatarków i to żadnych: ani swojego, ani waszych. Chyba też mam coś w ustawieniach nacudowane.

Xandii ja tylko nie widzę tych dodawanych zdjęć...nio i moich:((((
A mam prośbę napiszesz mi jak mogę się z Elżbietką albo z innym moderatorem skontaktować??

widzę, że teraz naszym moderatorem jest aniaslu. Kliknij na jej nick i zobaczysz jej profil do wglądu, po prawej stronie gdzieś w dole jest "wyślij prywatną wiadomość do użytkownika aniaslu" i otworzysz okno poczty. Dalej to tak jak z mailem:tak:

Zdjęcia zimprezki roczkowej..mam nadzieje ze sie pojawią
URL]

Justynka Tu na BB tego zdjęcia nie widać :no: Ale jak się kliknie na jego adres to się pokaże mimo wszystko :tak: Bardzo ładnie razem wyglądacie :-D Ale Klaudunia chyba nie bardzo chciała dmuchać tej świeczko, co? ;-):-D

Moze teraz się uda...
URL]

Moniu własnie sie zastanawiam dlaczego to sie nie otwiera.
A odnośnie dmuchania świeczki to wszyscy założyli czapeczki i Klaudusia zamiast dmuchać to patrzyła na wszystkich i się ze wszystkich śmiała.
Ale na tym zdjęciu ani nie dmucha ani się nie śmieje:-:)-p.

A może mi podpowiecie co zrobić zeby było widać zdjęcie

reklama
Do góry