reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

Kochane Roczniaczki:
Oliwciu, Natalko i Antosiu
w dniu Waszego swieta
zyczymy Wam duzo zdrowka, szczescia i milosci.
Ania, Piotrek i Robert

reklama
Kochani
Natalko, Oliwko i Antosiu!
w dniu Waszego święta życzymy Wam
przede wszystkim dużo, dużo zdrówka!
Abyście zawsze byli promykiem radości i pociechą
Waszych kochanych rodziców
oraz abyście cieszyli się z nimi każdym nowym pięknym dniem!
Jola, Sebastian i Mateuszek

Xandii to STAROPOLSKA ;-):tak: wlasnie z tej cukierni mam ciasta . Własciciel mieszka niedaleko moich rodzicowa kiedyś był naszym sasiadem, chyba ze chodzi o cukierne ADAMA SOWY ......... ciasta tak samo dobre ale Sowa drogi:dry:

U nas są obie cukiernie: Sowy i Staropolska. Osobiście wolę Staropolską. A ciasta mają przepyszne, moje ulubione to Królewskie ;-):tak::-D Jutro sami jedziemy zamówić tort dla Witka. Wiem, że on robią takie fajne dla dzieci w różnych kształtach i z różnymi rysunkami czy napisami.
Czy organizowałyście imrezę roczkową w domu czy w lokalu? Robiłyście jakieś zabawy dla dzieci?

Wituś dziękuje bardzo za życzonka urodzinowe wszystkim e-cioteczkom i koleżankom i kolegom :-D

Julcio, Zuzanko, Mateuszku,
Oliwciu, Natalko i Antosiu:

Wkrótce Twoje Urodziny!
Zatem zawsze dziarskiej miny,
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, lal, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy ...

Wituś, Monika i Maciej życzy.

urodziny22.gif

Monika ja robiłam w domu - mieliśmy mszę o 10:30 a potem przygotowałam kawę i tort, potem obiad i potem dalszy poczęstunek. LAe na drugi raz biorę kogos do pomocy - już taka głupia nie będę.

reklama
No właśnie Lorien. Ja nie mogę po tej operacji nic robić :baffled: Nie wolno mi nic nosić, używać siły, schylać się itp. Tak jeszcze do końca miesiąca :baffled: Strasznie wkurzające to jest. Ja chciałam zrobić roczek w domu, ale Maciek uważa, że co prawda w kuchni jeszcze mogę coś porobić (ugotować), to sprzątanie przed i po imprezie odpada, a on ma teraz sesję i nie bardzo może mi w tym pomóc. Więc mój kochany mężulek wpadł na pomysł żeby wynająć lokal na ok. 3 godziny i iść po prostu na gotowe. Oni ugotują, posprzątają ... Jedynie torta i alkohol musielibyśmy mieć swój. Powiem szczerze, że Maciej mnie zaskoczył, ale nie wiem na co się zdecydować :baffled::dry:

Do góry