reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

reklama
A mi mama przywiezie torty z Bydgoszczy :tak::-):-):-):-):-) dobrze ze sie zdeklarowala bo mialam jutro zamawiac dla Natalki w cukierni a Emilce chcialam zrobic sama tort w ksztalcie jeza :tak: ale perzynjamniej jedna rzecz mam z glowy:sorry2: ale pieczeni miesa , robienie salatek zakasek itp niesety mnie nie ominie :sorry2:
rok temu byłam na weselu w Bydgoszczy i tam podali tort z ponoć najlepszej cukierni w mieści- ni mam pojęcia jakiej, ale czegoś tak pysznego- a sporo tortów już spróbowałam- to jak żyję nie jadłam.!! Królewski z ajerkoniakiem i jakiś taki na cieniutkim spodzie z grubą warstwą bitaj śmietany zmieszanej z białą czekoladą.... oj....aż mi ślinka poleciała jak sobie przypomnę ten smak...

Xandii to STAROPOLSKA ;-):tak: wlasnie z tej cukierni mam ciasta . Własciciel mieszka niedaleko moich rodzicowa kiedyś był naszym sasiadem, chyba ze chodzi o cukierne ADAMA SOWY ......... ciasta tak samo dobre ale Sowa drogi:dry:

łoj, ja bym mogła mieć tylko ten tort, najlepiej jeszcze móc zaszyć się z nim sam na sam w kącie i dla mnie już pełnia szcęścia:-D

jeden to diabelski dla Emilki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D pyszny moja mama miala go na 50 urodziny a nazwy drugiego nie pamietam ale tez bardzo dobry bo przywiezli mi go na moje urodziny :-p
a krolewski tez jadlam i ja uwielbiam nie raz sie kupowala po prostu kostke krolewska bo oni to w torcie robia i tez na wage z " blachy " sprzedaja

to jest ten diabelski :tak:
img1067do4.jpg

reklama
Do góry