reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

reklama
jeszcze klucze - mowi sie ze zlodziej ;-):-p
moja emilka wybrala :-D:-D:-D:-D:-D:-D my sie smiejemy ze dawala dziadkowi znac ze go wlasnie okradaja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Michałku,
z okazji pierwszych urodzinek
Przez cały rok wesołych minek
Uśmiechu, radości i wielu gości
Zdrowia, szczęścia i pomyślności

reklama
Antosiowa teraz dopiero znalazlam Twoje pytanie i zdjecie :zawstydzona/y:
No wiec my polozylismy okolo 14:30 (przed wyjsciem do Kosciola), a tort kroilam kolo 16. No i powiem ze niestety ale nie przykleilo sie to zbytnio, no ale u mnie moglo byc powodem to, ze tort byl robiony w Wigilie i krem pewnie juz nie byl taki wilgotny jakby to bylo robione na poczekaniu. :confused: Tak wiec ciezko mi Ci cos doradzic, ale jezeli bedziesz miala tort taki powiedzmy jednodniowy to ja bym to przyklejala dobe przed podaniem ( tak jak pisza na instrukcji), no a jak bedzie dopiero co przygotowany to godzinka powinna wystarczyc. :tak:

Do góry