reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

reklama
jeszcze klucze - mowi sie ze zlodziej ;-):-p
moja emilka wybrala :-D:-D:-D:-D:-D:-D my sie smiejemy ze dawala dziadkowi znac ze go wlasnie okradaja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Michałku,
z okazji pierwszych urodzinek
Przez cały rok wesołych minek
Uśmiechu, radości i wielu gości
Zdrowia, szczęścia i pomyślności

reklama
Antosiowa teraz dopiero znalazlam Twoje pytanie i zdjecie :zawstydzona/y:
No wiec my polozylismy okolo 14:30 (przed wyjsciem do Kosciola), a tort kroilam kolo 16. No i powiem ze niestety ale nie przykleilo sie to zbytnio, no ale u mnie moglo byc powodem to, ze tort byl robiony w Wigilie i krem pewnie juz nie byl taki wilgotny jakby to bylo robione na poczekaniu. :confused: Tak wiec ciezko mi Ci cos doradzic, ale jezeli bedziesz miala tort taki powiedzmy jednodniowy to ja bym to przyklejala dobe przed podaniem ( tak jak pisza na instrukcji), no a jak bedzie dopiero co przygotowany to godzinka powinna wystarczyc. :tak:

Do góry