reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

My na mikoalaj kupilismy klocki:
ORYGINALNE KLOCKI SENSORYCZNE BABY BLOCKS PROMOCJA (260731957) - Aukcje internetowe Allegro
ciuchcie:
SUPER KOLEJKA DLA MALUSZKA - EKSTRA ZABAWA !!! (265994549) - Aukcje internetowe Allegro
i drugie klocki:
GOLD KIDS - BULDINGBLOCKS - ORYGINALNE 62 ELEMENTY (263959555) - Aukcje internetowe Allegro

na swieta chcemy mu kupic wlasnie jakies wieksze autko, a na roczek nie mam pojecia. Jeszcze na dodatek to w ten sam dzien wypada, a powiedzialam, ze nie dam mojego dzieciaczka oszukac i ma dostawac 2 prezenty, nie daruje nikomu. ;-)

reklama
fajna ta kolejka:-)a my klocki mamy takie same byly razem z jezdzikiem chipciem:tak:ja sie zastanawiam nad zakupem malemu stoliczka z krzeselkami ;-)no i oczywiscie jakies nowe zabaweczki;-)

Fajna ta kolejka i te klocki do skladania.

Witek widział u koleżanki te kulki sensoryczne i też zero wrażenia. Ominął je i zainteresował się czymś grającym. Więc chyba muszę iść bardziej w tym kierunku.

Tika oj mamy tak mamy :crazy: aryanka wogole zabawki nie interesuja popatrzy dotknie wlozy no buzki i rzuca w kat:wściekła/y:

U nas najlepszymi zabawkami sa garnki, lyzki piloty od telewizora i wszystko czym mozna waliz i zeby wydawalo jak najglosniejsze dzwieki inaczej nie wbudza zainteresowania.:rofl2:

Ja chcę kupić Hani konia na biegunach, choc chyba jest jeszcze za mała na niego, ale sporządzam listę dla chrzesnych i babci, więc konik też sie znalazł, a co:-D. Do tego rowerek, samochod taki duzy na akumulator(ale to na roczek), babcia ma kupic na gwiazdkę taką fajna lalke z Carrefoura;-). Chrzesny pracuje w Anglii, więc niech rozpieszcza chrześnicę haha:-D:-D:-D:rofl2:.

reklama
Do góry