reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Martusia miala miec super zabawe z dzieciakami wszystko bylo przygotowane i na wa dni przed musielismy z wszystkiego zrezygnowac nawet nie wiecie jak mi bylo przykro ale mielismy straszne problemy ze wspollokatorami i nie dalo sie nic zrobic:wściekła/y:, w kazdym razie Mata spedzila w gronie najblizszych (mama i tata) urodzinki i tez bawilismy sie swietnie:-)

a to kilka fotek
Picasa Web Albums - Mariola - Urodzinki Mar...#

reklama
wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, najcudowniejsze, najwspanialsze
z okazji 2 urodzin
dla lilci
od oliwki i e-cioteczki martyny

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

Lileczko, Konradku spóźnione i najszczersze życzonka urodzinowe od e-cioteczki Sikoreczki i Beboków!!!!!!!!
happy-birthday-with-balloons.gif

Madziucha dziękuje pięknie wszystkim cioteczkom za życzonka:tak::tak::tak: Nie mieliśmy jeszcze imprezki urodzinkowej ale ciacho ze świeczkami było;-)

Ostatnia edycja:
Z okazji Urodzin życzę Ci LICIUaby jedynymi łzami,które pojawią się w Twoich oczachbyły kryształowe łzy szczęścia,aby radosnego uśmiechu na Twej twarzynie zakryły ciężkie chmury smutku,aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia,a szczęście, zdrowie, radość i miłośćbyły przeznaczeniem Twych dni. spoznione ale jak najbardziej szczer zyczonka od ewy sebolla i pauliMartusia miala przepiekny rozowy torcik i widac jak najbardziej ze zabawa byla przednia urodzinki Madzi podziwialam juz na naszej-klasie swietne foteczki torcik ekstra

dziewczyny bardzooooo ale to baaaaardzoooo dziękuję za życzenia w imieniu Lili.....to bardzo miłe i przykro mi że ja nie mogę każdemu z osobna skladać takich ślicznych zyczeń.....bardzo bym chciała ale niestety czas nie zawsze mi na to pozwala, jestem trochę ostatnio zabieganą mamuśką:szok:....że tak powiem...łapię tyłkiem powietrze. ale naprawdę i ja składam ogólnie życzenia...wiecie że co dzień jestem z wami....bardzo się zrzyłam z tym forum i czasami aż mnie ciśnie a muszę tu zajrzeć:happy:. mam nadzieję że mi wybaczycie...

jeszcze raz składam w imieniu Lili i swoim życzenia dla naszych wszystkich listopadowych uroczych dwulatków!!!

reklama
acha...zdjęcia obejrzalam i jestem pod wrażenniem...tych wszystkich uroczych, duzych dzieciaczków, uśmiechnietych....taaaakie duże już te nasze pociechy...i tak uroczyście ubrane.....
tort Martusi wręcz bajeczny...zastanawiałam się czy on był jadalny...?zdjęcia świetne...buziaczki usmiechnięte
Madzia - nasza mała królewna w kucykach mnie rozbraja...

Do góry