reklama
nineczka
Fanka BB :)
Tort piękny! Sama robiłaś czy zamawiałaś? Ja też chcę prostokątny a nie okrągły, jakoś łatwiej dzielić ;-) Na koniku Karolek wydaje się taki duży Hania na 100% by się z takiego bujaka złomotała Ma jeszcze problemy z siedzeniem bokiem na jeździku, czasem ją bujnie na bok aż strach pomyśleć co by było jakby się jeszcze bujał ;-)
Zdjęcie rodzinki z torem - tylko w ramkę wstawić. Fajnie razem wyglądacie Widać, że bardzo się kochacie (nie czuje jak rymuję ;-)).
Zdjęcie rodzinki z torem - tylko w ramkę wstawić. Fajnie razem wyglądacie Widać, że bardzo się kochacie (nie czuje jak rymuję ;-)).
sikoreczka79
Bodzinka super imprezka super zdjecia Najbardziej podoba mi się te ostatnie na którym Karolek patrzy na pusty blacik z minką :"jeszcze bym cosik przekąsił"
No kochaniutkie zostało8 dni! Dokładnie rok temu zastanawiałam się czy mi córcia sprawi prezent urodzinowy i zdecyduje się wyjścc jutro. Nie zdecydowała. Trzymała nas jeszcze 5 dni po terminie
No kochaniutkie zostało8 dni! Dokładnie rok temu zastanawiałam się czy mi córcia sprawi prezent urodzinowy i zdecyduje się wyjścc jutro. Nie zdecydowała. Trzymała nas jeszcze 5 dni po terminie
cynamonka nie cygań laska z ciebie taka że hoho, ale nie chce cie martwic ale dziewczyn to ty od Kuby nie odgonisz;-):-)a wakacje sobie zafunduj należy ci sie
Bodzinka imprezka musiała byc udana to widac, jubilat super, rodzice super, prezenty superto i imprezka superowaTocik fajny, zdjecia tez super:-)a na suwaczku fajnie wyglada 1 rok i dwa dni
Sikoreczka to moja córcia ma urodziny tak jak tybo my świętujemy jutro
Bodzinka imprezka musiała byc udana to widac, jubilat super, rodzice super, prezenty superto i imprezka superowaTocik fajny, zdjecia tez super:-)a na suwaczku fajnie wyglada 1 rok i dwa dni
Sikoreczka to moja córcia ma urodziny tak jak tybo my świętujemy jutro
reklama
sikoreczka79
Zuzanko kochana!
Przyjmuj dziś życzenia od samego rana!
Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego,
a od mamy się domagaj tortu ogromnego!
Rośnij duża, bądż wesoła
Niech cię kochają wszyscy dookoła!
Bara dla ciebie też ogromne gratulacje! Roczek już za wami:-)
Przyjmuj dziś życzenia od samego rana!
Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego,
a od mamy się domagaj tortu ogromnego!
Rośnij duża, bądż wesoła
Niech cię kochają wszyscy dookoła!
Bara dla ciebie też ogromne gratulacje! Roczek już za wami:-)
Podziel się: