reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

DZięki, dzięki:-):-)Jeszcze was pomeczymy:-)
1.Kocyk
2.Zyczenia z Anglii
3,4 Moj tata
5.Wujek

reklama
Bodzinka zdjecia super.Imprezka widac pierwsza klasa a tak sie martwilas:-) Az zazdroszcze ze masz to juz za soba.Ja juz nie moge sie doczekac a to jeszcze ponad trzy tygodnie;-)

Tort piękny! Sama robiłaś czy zamawiałaś? Ja też chcę prostokątny a nie okrągły, jakoś łatwiej dzielić ;-) Na koniku Karolek wydaje się taki duży :szok: Hania na 100% by się z takiego bujaka złomotała :dry: Ma jeszcze problemy z siedzeniem bokiem na jeździku, czasem ją bujnie na bok aż strach pomyśleć co by było jakby się jeszcze bujał :szok:;-)
Zdjęcie rodzinki z torem - tylko w ramkę wstawić. Fajnie razem wyglądacie :tak: Widać, że bardzo się kochacie (nie czuje jak rymuję :dry:;-)).

Nineczka a to ci dobre rymy wychodza:-D:-D Poprosimy o jeszcze:tak:;-)
Bodzinka torcik naprawde pomyslowy.Ja jeszcze jakos nie mam pomyslu na torta:-(Widzialam juz kilka i nie umiem sie zdecydowac a sama nie upieke bo nie umiem.

Bodzinka super imprezka super zdjecia:tak: Najbardziej podoba mi się te ostatnie na którym Karolek patrzy na pusty blacik z minką :"jeszcze bym cosik przekąsił":-D
No kochaniutkie zostało8 dni! Dokładnie rok temu zastanawiałam się czy mi córcia sprawi prezent urodzinowy i zdecyduje się wyjścc jutro. :sorry2: Nie zdecydowała. Trzymała nas jeszcze 5 dni po terminie:dry:

cynamonka nie cygań laska z ciebie taka że hoho, ale nie chce cie martwic ale dziewczyn to ty od Kuby nie odgonisz:tak:;-):-)a wakacje sobie zafunduj należy ci sie:tak::tak:

Bodzinka imprezka musiała byc udana to widac, jubilat super, rodzice super, prezenty superto i imprezka superowa:-D:tak:Tocik fajny, zdjecia tez super:-)a na suwaczku fajnie wyglada 1 rok i dwa dni:-D

Sikoreczka to moja córcia ma urodziny tak jak ty:-Dbo my świętujemy jutro:tak::-D

reklama
Zuzanko kochana!
Przyjmuj dziś życzenia od samego rana!
Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego,
a od mamy się domagaj tortu ogromnego!
Rośnij duża, bądż wesoła
Niech cię kochają wszyscy dookoła!
Bara dla ciebie też ogromne gratulacje! Roczek już za wami:-)
539hxas2.gif

Do góry