reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Zamówiłam właśnie łózeczko i materacyk, dokładnie ten sam zestaw co Żabcia :)
czyli łóżeczko za 94zł
MEGA WYPRZEDAŻ - ŁÓŻECZKO TEAK - CENY PRODUCENTA (1817404183) - Aukcje internetowe Allegro
i materacyk Gryko-koko
Materac GRYKA PIANKA KOKOS - Danpol - 120/60/9 cm (1810849575) - Aukcje internetowe Allegro

Wieczorem zamówię od tego samego sprzedawcy jeszcze pościel bo chcę kupić taką 6-elementową (kołderka, poduszka, poszewki, prześcieradło i ochraniacz) ale zależy mi na konkretnym wzorku z misiami, a akurat skończyła się ta aukcja i Pan przez telefon powiedział, że do wieczora będzie wystawiona. Wiem, że w całości ta pościelka nie przyda się od razu, ale prędzej czy później poduszka i kołderka będzie potrzebna a tak to zamówię za jedną paczką i jedną opłatą za wysyłkę. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu wszystko do mnie dotrze. :)

reklama
Phelania, łóżeczko śliczne, no i funkcja kołyski faktycznie się może przydać, ale o kółkach nie słyszałam niczego dobrego. Dużo osób je odpina po pierwszych kilku dniach. Ale to pewnie sprawa indywidualna :)

A nie można czasem dokupić płozy w razie czego?? chyba są takie standardowe w sprzedaży. Ja na razie nie kupuję, liczę na to że malutka będzie grzeczna jak jej mama :D ;p

nie wiem czy powinnam się już chwalić bo fizycznie tych rzeczy nie mam ale muszę poprawić sobie jakoś nastrój...
dziś byłam wpłacić zaliczkę na wózek :-) i będzie czekał na mnie w sklepie do grudnia, bo umówiłam się z właścicielem sklepu, że odbiorę go najpóźniej jak to możliwe, żeby mieć jak najdłużej gwarancję... A i cena niższa niż na allegro :szok: (choć w sumie i tak wysoka 2400zł)

mój wybór padł oczywiście na model X LANDER XA CARBON
xlander carbon.jpg

fotelik samochodowy RECARO YOUNG PROFI PLUS kolor APSHALT GREY z bazą ISOFIX + ADAPTERY
recaro a-g.jpg

a w gratisie dostałam torbę x lander
x lander torba.jpg

oczywiście to tego cały osprzęt- folie p/deszczowe, moskitierka, osłonka na nóżki, wkładka redukcyjna i inne...

zamówiłam też łóżeczko i komodę z przewijakiem
wybór padł na łóżeczko KLUPŚ SAFARI ŻYRAFKA z szufladą kolor ecru- orzech i komoda
łkomoda klupś.jpg

wow inka szaleństwo! :) Super zakupy! Wiesz, ja tez użytkuje x landera i podpisuje się pod "doskonałością" tego wózka rekami i nogami ;) I mebelki super!

reklama
Do góry