reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Phelania-dzieki za opis-a gdzie kupiłaś ten Inglesina-? tez w Świecie dziecka? Pojade młoda przymierzyć. Cena jak dla mnie w sam raz, maclaren mnie powala cena. A jaki cieżar ten spacerówki?
tak w swiecie dziecka w Markach kolo M1 jak masz blizej to na Towarowej tez jest duzy Świat dziecka kolo Jupiter Centrum:) , waga 6.6kg

reklama
My wybieralismy spacerówke ponad 5 miesiecy:) caly czas opinie i opinie;) na poczatku mi sie za bardzo nie podobał Inglesina TRIP byl dla mnie za prosty:pPP jak lubie masywne wózki no ale jak wlozylam mlodego i go poporowadzilam po sklepie to miodzio jest bardzo zwrotny:))Mojemu M sie odrazu spodobał bo funkcjonalny:)wlasnie patrze na torby do tej spacerówki 230zł ale jest boska!!!Inglesina Free a i w tym nowym modelu dodali pałak my tak średnio uywamy bo sa pasy pieciopunktowe:) a ten palak taki z gabki:)...A co do siedziska to jest głebokie u nas Alus jest wysoki wiedz siedzi ladnie ..nie kazdemu dziecku pasuje koniecznie przymierz mala:) Powodzenia i daj znac moze dzis kupisz;)

Kupiliśmy dzisiaj Inglesine:) Pojechaliśmy do sklepu- w sklepie cena 790, ale powiedzieliśmy, że na ich stronie 729 i opuścili:) Zosinkowi bardzo spodobał się wózek- w ogóle ona nigdy nie "uciekała" z poprzedniego i zawsze ładnie siedziała. Przymierzyliśmy ją i zaczęła bić brawo:-D, więc bez zastanowienia go wzięliśmy:-) - kolor zielony-nawet taka butelkowa zieleń. W ogóle co do kolorów to są już nowe na 2013 i jest większy wybór, bo jak byliśmy w listopadzie patrzeć, to z kolorami było bardzo słabo. Bardzo zwrotny, lekki i w ogóle super. Też dostaliśmy śpiworek i folię przeciwdeszczową. Także Phelania zgadzam się co do superowatości wózka:-)
KOTA- niestety nie mogłam sprawdzić Twojego wózeczka, bo ten sklep zrezygnował z umowy z PEREGO, bo robili im jakieś problemy:-(

my mamy maclarena xt - kupilam nowy za 900 zl, dokupilam palak za 50 (folia p/deszczowa juz byla). Juz testowany - lecial z nami i bede go uzywac, bo jest lekki i latwo sie sklada. Model xlr jest szerszy, ale doszlam do wniosku, ze i tak raczej nie bede tego wozka uzywac zima, wiec Maly nie bedzie w barzdo grubym ubraniu i spiworek tez nie jest konieczny. A teraz w trudnych zimowych warunkach nadal meczymy Hartana (mamy GT Racera)... ktory kupilam uzywany i to byl b. dobry wybor.

No wiec pojechalam wczoraj z młoda i testowalismy wózki, dzisiaj zabralam jeszcze meża i jeszcze raz pojechalismy i tak

Inglesina trip-fajna młodej dobrze sie w niej siedzialo, ale za wysoko są rączki, dla mnie odpada a szkoda
Peg perego aria-fajny, mlodej wygodnie w nim-zastanawiam sie
peg perego SI nowy model-super, lekki zwrotny, nisko osadzone raczki,mlodej fajnie sie siedzi, kurcze kolory do kitu-czerwony brzydki, mokka za ciemny, ocean i denim w w ogole odpada
quinny bizz xtra-czy jakos tak odpada
epiro metro-nawet nawet i cena fajna
maclaren-techno xlr-super ale za wysoko dla mnie rączki

Kurde nadal w kropce jestem-zeby ten peg perego SI mial inne kolory to od razu bym brala

reklama
Do góry