reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

phelania super bluzeczki;)
Ja ostatnio Fabiankowi w carefourze pokupowalam bluzeczki bo dwie byly po 10 zl, i w takich kolorach jak ja lubie;)
No nie wiem moze jestem dziwna ale jakos nie lubie Fabianka w takich dziecinnych ciuszkach wole w jakis bialych, kremowych, w paseczki itp:) tam masz pare takich cudeniek:)\
Dawaj linki do tych sprzedawcow swoich ulubionych:)

Ja tez ostatnio kupilam na allegro w super cenach Fabiankowi dresy nike za 7,90 , marice tez spodnie za 6 z, mlodemy jeansy za 4,90 i wzoraj P kupil Marice buciki emu rozmowe ale te juz drozsze bo nowe ale i tak znalazl fajna oferte ze za 30 zl:)

A i zrobil mi niespodzianke i kupil tableta ;)

reklama
Kupinosia wiem, zajarzyłam się jak te na 12 miesięcy były za małe na Ninę gdy skończyła rok. Aktualnie nosi na 18 miesięcy...Przekłamana ta numeracja ;))

Phelania super bluzeczki :-)
Netka ale Ty to masz dobrze z tymi siostrami :-)

A my dzisiaj byliśmy na zakupach i udało nam się kupić na wyprzedaży dresik i body :-) Plus kapciuszki :-)
IMG_0684.jpg

Dziewczyny mam do Was pytanie- czy któraś z Was ma może jakiś "przybornik, organizer" na zabawki do kąpieli??? Musze zakupić coś takiego, bo mamy niewielką łazienkę i muszę gdzieś chować Zosinkowe skarby:) Myślałam o czymś takim, ale czytałam nie najlepsze opinie {abka Organizer na zabawki kpielowe

Macie coś godnego polecenia???

A co do tych kompletów z lidla, o których parę dni pisała Milva- są SUPER!!!!!! Szczególnie spodenki- są cieplutkie i bardzo porządnie zrobione. Jeszcze widziałam je wczoraj, pomimo że promocja była dosyć dawno.

Ewelak my mamy talk ale wiadomo ja kupowalam tu w UK ale może i w PL ktoś sprzedaje podobne http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B003WW5XS2/ref=mp_s_a_1?qid=1359021401&sr=8-7&pi=SL75

Plastikowych nie polecam bo zachodzą nalotem więc i sie bakterii mnóstwo tworzy. Albo takie proste siateczkowe tez można dostać. Taki znalazłam u was:
http://planetadziecka.pl/mobile/Organizer-na-zabawki-do-kapieli-Tubby-Blue-Skip-Hop

http://www.skapiec.pl/szukaj/w_calym_serwisie/organizer+na+zabawki

reklama
Do góry